آموزش طرز تهیه شنیسل مرغ

شنیسل

مواد مورد نیاز برای پخت شنسیل مرغ عبارتند از: سینه مرغ، آب‌لیمو، زعفران، آب پیاز، روغن زیتون، تخم‌مرغ، آرد سفید، آرد سوخاری و ادویه.
سینه مرغ رو از استخوان جدا میکنیم و چند قسمتش میکنیم بعد بین پاکت فریزر میزاریم و با استیک کوب میکوبیمش زیاد هم نباید نازک بشه بعد حدود 3 ساعت توی نمک، فلفل، آبلیمو ، زعفران، روغن زیتون و آب پیاز میخوابونیم. بعد هر تکه رو اول توی آرد سفید میزنیم بعد توی تخم مرغ و در آخر آرد سوخاری و بعد سرخشون کنید. می‌توانید در آرد سوخاری کنجد بریزید.