آموزش طرز تهیه شامی مرغ کنجدی

شامی مرغ کنجدی

نوعی شامی یا کتلت است که با گوشت مرغ درست می‌شود و در آن کنجد ریخته می‌شود.
مواد اولیه برای درست کردن شامی مرغ کنجدی: سینه مرغ، سیب زمینی، پیاز، خامه یا شیر خشک، جعفری خرد شده، کنجد، آرد سوخاری، نمک، فلفل، زردچوبه، پودر سیر و پودر پاپریکا.
پیاز را رنده کرده و به گوشت مرغ چرخ شده اضافه نمایید.
* لازم نیست آب پیاز گرفته شود و گوشت مرغ را خام چرخ کنید.
سیب زمینی ها را آبپز کرده و پس از اینکه سرد شدن رنده کنید. سیب زمینی رنده شده را اضافه کنید. سیب زمینی و گوشت مرغ هر دو باید به یک اندازه باشند. می توان برای هر دو از یک لیوان استفاده کرد. جعفری تازه خرد شده را به مواد اضافه کنید.
نمک، فلفل، زرد چوبه، پودر پاپریکا را به مواد اضافه کرده و مواد را هم بزنید تا یکدست شود.
در این شامی نیازی به تخم‌مرغ نیست، ولی برای انسجام و تردتر شدن شامی از خامه یا شیر خشک استفاده می کنیم.
از مواد خمیری به اندازه یک گردو برداشته و گرد کنید. آن را در آرد سوخاری و کنجد زده و در روغن داغ سرخ کنید.
* برای طعم دار کردن آرد سوخاری می‌توانید یک قاشق زردچوبه و یک قاشق پودر سیر به آن اضافه کنید.