آموزش طرز تهیه راگو

راگوی فرانسوی

راگو كه با گوشت و سبزيجات درست ميشود يك خوراك فرانسوي است.
البته می‌توانید بدون گوشت و فقط با استفاده از سبزيجات درست كنید. نوع سبزيجات تا حدودي دلخواه ولي سيب زميني و هويج ثابت است.
مواد لازم براي پخت راگو: گوشت مغز ران گوساله، پياز، سير، هويج (بهتره از هويج‌هاي كوچك و باريك استفاده کنید)، سيب زميني، گوجه گيلاسي، قارچ، نمك، فلفل سياه و زردچوبه.
1- پياز را خرد کنید و در روغن تفت بدهيد.
2- همين كه پیازها سبک شد، گوشت و سير رو اضافه کنید و كمي تفت بدهيد تا رنگ گوشت عوض بشود.
3- زردچوبه، رب و فلفل رو بهش اضافه و بعد آب داخل آن بريزيد تا گوشت با حرارت ملايم بپزد.
4- بعد از دو ساعت هويج رو اضافه و بعد از نيم ساعت، سيب زميني و قارچ را اضافه کنید.
5- وقتي غذا جا افتاد، نمك و گوجه‌ها رو بهش اضافه كنيد و اجازه دهید تا يك ربع ديگه بپزد.
6- سس اين غذا بايد كم و غليظ باشد.اگه غلظتش مناسب نبود، كمي آرد رو با مقداري از آب غذا مخلوط و بهش اضافه كنيد تا غليظ بشود.
در این خوراک می‌توان از نخود فرنگی نیز استفاده کرد.