آموزش طرز تهیه دونات بدون فر

دونات - دونات بدون فر

دونات – دونات بدون فر

برای درست کردن دونات به مواد اولیه: آرد، تخم‌مرغ، مایه خمیر، شیر، نمک، شکر و کره نیاز دارید.
1- مایه خمیر را با شیر ولرم و یک قاشق شکر به عمل بیاورید.
2- یک تخم‌مرغ را با یک زرده تخم‌مرغ بزنید تا یک دست شود.
3- کره را که از قبل بیرون از یخچال گذاشتید و به دمای محیط رسیده است را با نمک و شکر به تخم‌مرغ اضافه کنید. تا زمانی که شکر در آن حل شود هم بزنید.
4- پس از 10 دقیقه که خمیرتان عمل آمد، خمیر را به مواد اضافه کرده و آرد را کم کم به آن اضافه کنید تا زمانی که خمیر به دست شما نچسبد.
5- به مدت 8 – 10 دقیقه خمیر را ورز داده و روی آن پلاستیک کشیده و در دمای محیط به مدت 1 ساعت بگذارید تا استراحت کند.
6- پس از یک ساعت استراحت، پف خمیر را بخوابانید و با ضخامت 0.5 – 0.7 سانتی متر آن را باز کرده و با استفاده از یک قالب یا لیوان خمیر را قالب بزنید و وسط خمیر را با استفاده از یک قالب کوچکتر در بیاورید.
7- روی سینی که آرد پاشیده‌اید یا کاغذ روغنی گذاشته‌اید خمیرها رو بچینید.
8- نیم ساعت دیگه به آن استراحت داده و بعد از نیم ساعت در روغن آن را سرخ کنید. یک طرف آن که تغییر رنگ داد طرف دیگر آن را سرخ کنید.
* اگر روغن برای سرخ کردن سرد باشد دونات‌ها بیات می‌شوند و اگر خیلی داغ باشد زود رنگ گرفته و مغز پخت نمی‌شود.