آموزش طرز تهیه خورش آلو اسفناج

آلو اسفناج

مواد اولیه مورد نیاز برای پخت خورش آلو اسفناج:
گوشت خورشی، پیاز، اسفناج، آلو، آب لیموترش، نمک، فلفل، زردچوبه
ابتدا پیاز را خرد کرده و تفت بدهید. وقتی سبک شد زردچوبه رو اضافه کنید و کمی تفت بدهید.
گوشت رو که خرد کردید همراه با فلفل و مقدار خیلی کمی ادویه کاری به پیاز داغ اضافه کنید و مواد رو با حرارت بالا سرخ کنید تا گوشت تغییر رنگ بده و آب نندازه ، بعد به مقدار کافی آب جوش به خورش اضافه کنید و اجازه بدید تا گوشت نیم پز بشه.
تو این فاصله اسفناج رو بشورید و درشت خرد کنید بعد بریزید تو یه قابلمه و حرارت رو زیاد کنید تا آب اسفناج کشیده بشه بعد یه مقدار روغن اضافه کنید و اسفناج رو سرخ کنید.
آلوها رو از نیم ساعت قبل خیس کنید و بعد آبکش کنید.
وقتی گوشت نیم پز شد و حدود یک لیوان آب داشت، اسفناج سرخ شده و آلو رو به خورش اضافه کنید و اجازه بدید خورش با شعله ملایم بپزه و جا بیفته .
یک ربع آخر آبلیمو رو اضافه کنید و نمک خورش رو اندازه کنید.
این خورش رو با مرغ به همین ترتیب هم می‌توانید درست کنید.