آموزش طرز تهیه برگر مرغ رژیمی

برگر مرغ

مواد اولیه مورد نیاز برای پخت این غذا: مرغ بدون استخوان و بدون پوست، پودر سیر، پیاز، پودر سوخاری، آب، نمک و فلفل.
1- چربی‌های مرغ را بگیرید و آن را چرخ کنید، تا اندازه‎ای که زیاد خرد نشود.
2- مرغ چرخ شده را درون یک کاسه بریزید و سپس به آن نمک، نان خرد شده یا پودر سوخاری، فلفل، پیازهای ریز شده، پودر سیر و آب اضافه کنید. آن را با دست با هم خوب مخلوط کنید.
3- مواد را به مدت یک ساعت درون یخچال بگذارید تا حالت چسبندگی پیدا کند.
4- بعد از یک ساعت، مخلوط را در اندازه‌های یک همبرگر به تعداد 10 الی 12 تایی تقسیم کنید.
5- حالا مقدار کمی روغن درون ماهی‌تابه بریزید و دمای آن را بر روی متوسط و یا کم تنظیم کنید.
6- هر همبرگر مرغ را به مدت 4 الی 6 دقیقه در هر طرف و یا تا زمانی که پخته شود درون ماهی‌تابه سرخ کنید.
7- همبرگر شما آماده است.