آموزش طرز تهیه حلیم بادمجان شیرازی

حلیم بادمجان – حلیم بادمجان شیرازی

حلیم بادمجان – حلیم بادمجان شیرازی

حلیم بادمجان غذای محلی چند نقطه از ایران است که هر کدام با توجه به ذائقه خود تغییراتی در مواد اولیه آن ایجاد می‌کنند. حلیم بادمجان به طور معمول با سه مواد اولیه بادمجان، گوشت و عدس پخته می‌شود ولی برخی از برنج یا لوبیا سفید به جای عدس استفاده می‌کنند.
مواد اولیه مورد نیاز برای پخت حلیم بادمجان شیراز: بادمجان، برنج، گوشت گوساله، کشک، پیاز، نعنا خشک، گردو، روغن، زردچوبه، عدس، گردو، نمک و فلفل سیاه.
1- در ابتدا گوشت رو با ادویه بپزید.
2- پس از اینکه گوشت‌ها پخت آن را ریش ریش کرده و کنار بگذارید.
3- لپه‌ها رو بگذارید تا بپزد.
4- بادمجان را پوست بگیرید. ورقه‌ای برش داده و سرخ کنید.
5- بادمجان‌ها را برای مدتی در آب گوشت بگذارید تا نرم شود سپس آن را له کنید.
6- برنج‌ها را که از قبل خیس کرده‌اید را با مقداری آب جوشانده تا همانند شله‌زرد نرم شود.
7- به برنج گوشت، لپه، بادمجان و نمک را اضافه کرده و حدود یک ساعت مدام هم بزنید.
8- کشک را اضافه کنید.
9- پیاز را خلالی بریده و در روغن سرخ کنید.
10- بعد از اینکه پیازها طلایی شدند زردچوبه، فلفل سیاه و نعنا را به آن اضافه نمایید و تفت دهید.
11- موادی که تفت دادید را به همراه گردو به مواد اضافه کرده و حدود 15 دقیقه بگذارید تا بپزد.
* شما می‌توانید با استفاده از پیاز سرخ شده یا نعنا داغ و پیازداغ غذای خود را تزئین کنید.
* گوشت را با دست ریش ریش کنید و از گوشت‌کوب استفاده نکنید تا کش بیاد.
* حلیم را در یک جهت هم بزنید و مدام هم بزنید تا ته نگیرد.