7 ماده غذایی که نباید دوباره گرم شوند +اینفوگرافی

گاهی اوقات پیش آمده که غذا را بیش از حد معمول تهیه میکنیم و در یخچال نگه میداریم.بنابراین برای مصرف چند باره آنرا دوباره گرم میکنیم.اما در این صورت در برخی غذاها سم تولید شده و گاها منجر به سرطان میشود.

از نظر تغذیه ای بهتر است غذا را به حدی تهیه نماییم که در بار اول مصرف شود و نیازی به گرم کردن آن نباشد اما در صورتیکه غذایتان اضافه آمد آنرا در چند ظرف بسته بندی نمایید که در موقع لزوم تنها یکبار نیاز به گرم کردن داشته باشد.

نتایج یک تحقیق پزشکی نشان می دهد هفت نوع مواد غذایی اگر مجدد گرم شوند سمی، زیان آور و حتی سرطان زا می شوند. این مواد غذایی عبارتند از:

قارچ 

یکی از آن دسته از مواردی که نباید گرم شود ،قارچ است.در صورتیکه قارچ اضافه امد آنرا بصورت سرد مصرف نمایید .این مورد در باره سوپ ها نیز صدق میکند.زمانیکه قارچ را دوباره گرم میکنید پروتئین آن تغییر مزه میدهد و طعم خوب اولیه را نخواهد داشت.

مرغ

گوشت مغ نیز مانند قارچ با گرم کردن دوباره به دلیل پروتئین های موجود در آن تغییر طعم میدهد .بنابراین به این دلیل که گوشت مرغ بیشتر از گوشت قرمز پروتئین دارد بهتر است با دمای کمتر و به مدت طولانیتر گرم شود.

سیب زمینی

سیب زمینی از جمله مواردی است که اگر انرا دوباره گرم نمایید موادی سمی از خود تولید میکند.بنابراین یا آنرا به اندازه نیاز روزانه خود تهیه نمایید و یا باقیمانده آنرا بصورت سرد میل نمایید.

اسفناج

اسفناج حاوی درصدبسیار بالایی نیترات است که گرم کردن مجدد این غذا نیترات موجود آن را به نیتریت تبدیل می کند که ماده ای سرطان زا است، بنابراین اسفناج را تازه تازه و بلافاصله پس از پخت مصرف کنید.

چغندر

چغندر هم مانند اسفناج حاوی نیترات است که با گرم کردن دوباره تبدیل به ماده ای خطرناک می شود، البته به این معنا نیست که شما نمی توانید دوباره آن را مصرف کنید فقط می گوییم دوباره آن را گرم نکنید.

کرفس

از کرفس اغلب در تهیه سوپ استفاده می شود باید این سبزی را تازه تازه مصرف کنید، کرفس هم حاوی نیترات است، اگر می خواهید سوپ را دوباره گرم کنید بعد از پختن ، کرفس وهویج آن را جدا نمایید سپس باقی مواد را گرم نمایید..

تخم مرغ

تخم مرغ یکی از پر خطرترین مواد غذایی است که اگرآن را بادرجه حرارت زیاد گرم کنید سمی می شود، این در مورد مواد غذایی مثل سس که در آن تخم مرغ به کار رفته صدق نمی کند و شامل غذاهایی می شود که تخم مرغ پخته و یا سرخ شده در آن به کار رفته است.

0 پاسخ

پاسخ دهید

میخواهید به بحث بپیوندید؟
مشارکت رایگان.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *