اخبار اقتصادی
اخبار ورزشی
شایعه تا واقعیت
آشپزی
طرز تهیه ماهی سوخاری پفکی با طعم گردو
مواد لازم ماهی پفکی:
مخصوص ۴ نفر
- ۱ فنجان آرد
- ۱ فنجان شیر
- ۲ عدد تخم مرغ
- ۱ فنجان گردو، آسیابشده
- ۱ فنجان خرده نان تازه
- ۲ فنجان روغن نباتی
- ۴ تکه فیله ماهی، بدون پوست
- ۴ عدد گوجه فرنگی سبز، خردشده
مواد مغذی: ۶۶۰ کالری، ۴۵ گرم پروتئین، ۴۷ گرم کربوهیدرات، ۵ گرم فیبر، ۱۲ گرم قند، ۳۳ گرم چربی، ۴.۵ گرم چربی اشباعشده، ۲۷۰ میلیگرم سدیم
دستور تهیه ماهی پفکی سوخاری با طعم گردو:
- سه کاسه کم عمق آماده کنید: یکی برای آرد، یکی برای هم زدن شیر و تخممرغ، و یکی برای مخلوط گردو و نان خشک.
- روغن را در ماهیتابه چدنی با قطر ۳۰ سانت با حرارت ۳۵۰ درجه فارنهایت یا ۱۷۵ درجه سانتیگراد به آرامی گرم کنید.
- ماهیها را در آرد، سپس در مخلوط شیر و تخممرغ، سپس در مخلوط گردو و نان خشک بغلتانید. ماهیها را کمی تکان دهید تا اضافات آرد یا مواد دیگر از آنها بریزند.
- هر طرف ماهیها را به مدت ۲ دقیقه سرخ کنید تا طلایی شوند. سپس در بشقابی که کف آن دستمال جذب روغن پهن است بگذارید.
- مرحله ۳ و ۴ را با گوجهها تکرار کنید و با ماهی سرو کنید.
پاسخ دهید
میخواهید به بحث بپیوندید؟مشارکت رایگان.