آموزش روش‌های جلوگیری از سیاه شدن موز

جلوگیری از سیاه شدن موز - موز

جلوگیری از سیاه شدن موز – موز

1- یکی از مهم‌ترین راهکارها برای جلوگیری از سیاه شدن موز این می‌باشد که در هنگام خرید توجه کنید که قسمت پایین موز سبز و قسمت وسط آن زرد باشد. موزهایی که به این صورت هستند به طور کامل نرسیده و پس از خرید در منزل خواهند رسید.
توجه کنید موزی که می‌خرید هیچ گونه لکه سیاه و قهوه‌ای نداشته باشد.
مواردی مانند سوراخ ریز، له شدگی و شکاف بر روی پوست موز موجب افزایش سرعت رسیدن موز می‌شود.
موزهایی که رنگ آنها کامل زرد می‌باشد را انتخاب نکنید؛ زیرا این موزها به طور کامل رسیده و مدت زمان کمتری خواهند ماند.
2- بهتر است موز را در دمای اتاق نگه دارید تا برسد، منتهی این به معنای این نمی‌باشد که موز را در فضای گرم قرار دهید زیرا گرما باعث می‌شود موز زودتر برسد.
قرار دادن موز در یخچال سرعت تغییر رنگ پوست موز به قهوه‌ای را افزایش می‌دهد چرا که بر اثر سرما سلول‌های پوست موز شکسته و رنگ آن تغییر می‌کند ولی داخل آن هنوز کامل نرسیده است.
3- بهتر است موز را آویزان کنید تا از سیاه شدن آن جلوگیری شود. با آویزان کردن موز از له و کوفته شدن موز جلوگیری می‌شود و در معرض هوا قرار می‌گیرد.
با پیچاندن ساقه و دسته موز با پلاستیک اکسیژن کمتری به آن رسیده و تا 7 روز با این روش می‌توان آن را نگهداشت.
4- برای بیشتر ماندن موز بهتر است آن را از سایر میوه و سبزیجات جدا کنید.
از میوه و سبزیجات اتیلن تولید می‌شود که رسیدن آنها را سریع‌تر می‌کند و در صورت کنار هم گذاشتن سبزیجات و میوه‌ها سرعت رسیدن آنها افزایش می‌یابد.
5- موز از زمان رسیدن شروع به سیاه شدن می‌کند پس بهتر است که موز را 1 روز پس از رسیدن در یخچال بگذارید زیرا هوای سرد رسیدن آن را به تعویق می‌اندازد.
برای اینکه سرعت رسیدن موز کاهش یابد باید ساخت اتیلن را کاهش داد که در هوای سرد این امر امکان پذیر است.

0 پاسخ

پاسخ دهید

میخواهید به بحث بپیوندید؟
مشارکت رایگان.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *