آموزش طرز تهیه کباب شیشلیک

کباب شیشلیک - شیشلیک

کباب شیشلیک – شیشلیک

مواد اولیه مورد نیاز:
فلفل قرمز تازه، شیشلیک گوسفند، زیتون سیاه، روغن زیتون، سیر ورق شده، پودر فلفل قرمز، آب و پوست لیمو تازه، پونه خشک شده، نمک و فلفل.
1- شیشلیک‌ها را بین پلاستیک فریزر بگذارید و با گوشت کوب آرام بکوبید تا نرم شود.
2- سپس آنها را داخل کاسه بریزید و به آن روغن زیتون، پودر فلفل قرمز، سیر، زیتون سیاه خرد شده، پودر پونه خشک شده، نمک، آب و پوست لیموی تازه اضافه کنید.
3- داخل تابه 2 قاشق غذاخوری روغن زیتون ریخته و شیشلیک را از مواد زیتون پاک کرده و در روغن سرخ کنید.
4- پس از سرخ شدن شیشلیکها مواد زیتونی و شیشلیک‌ها را به همراه 2 قاشق غذاخوری آب داخل تابه بگذارید تا بپزد و نرم شود.
5- فلفل قرمز تازه را خرد کنید و شیشلیک را با فلفل قرمز تزئین و سرو کنید.

0 پاسخ

پاسخ دهید

میخواهید به بحث بپیوندید؟
مشارکت رایگان.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *