آموزش طرز تهیه کباب ترش

کباب ترش - کباب

کباب ترش – کباب

مواد اولیه مورد نیاز:
گوشت راسته گوسفند یا گوساله، پیاز، گردو، رب انار، چوچاق (سبزی محلی گیلانی)، نمک و فلفل.
* به جای چوچاق می‌توانید از نعنا و جعفری استفاده کنید.
1- گردو را داخل غذاساز بریزید تا پودر شود.
2- پیاز را ریز رنده کنید. نیازی به گرفتن آب پیاز نیست.
3- داخل یک کاسه گردو، پیاز، رب انار، چوچاق و فلفل بریزید.
* نمک را آخر اضافه کنید تا گوشت سفت نشود.
4- گوشت را به اندازه‌ی 2 در 2 خرد کنید و به مدت 12 – 24 ساعت داخل مواد بخوابانید تا گوشت مزه‌دار شود.
5- پس از گذشت این زمان به گوشت نمک اضافه کنید و به سیخ بکشید.
6- روی ذغال آنها را کباب کنید.
* کباب را چند بار بچرخانید تا خوب و یکنواخت کباب شود و پیش از اینکه کباب خشک شود آن را از روی ذغال بردارید.

0 پاسخ

پاسخ دهید

میخواهید به بحث بپیوندید؟
مشارکت رایگان.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *