آموزش طرز تهیه پنکیک کاکائویی

پنکیک کاکائویی - پنکیک

پنکیک کاکائویی – پنکیک

مواد اولیه مورد نیاز:
آرد سفید، شیر، کره، تخم مرغ، شکر، کاکائو، وانیل و بیکینگ پودر.
1- تخم مرغ، وانیل و شکر را با همزن برقی بزنید تا کرم رنگ و کش دار شود.
2- کره را آب کرده و به همراه شیر به مواد اضافه کنید و هم بزنید.
3- پودر کاکائو را به مواد اضافه کرده و مخلوط کنید.
4- بیکینگ پودر را به آرد اضافه و 3 بار الک کنید.
5- آرد را کم کم به مواد اضافه کنید و هم بزنید.
* مایه کیک درست شده باید نه خیلی غلیظ و نه خیلی رقیق باشد.
6- تابه را روی حرارت ملایم بگذارید تا داغ شود.
7- یک ملاقه از مواد را داخل تابه بریزید.
8- هنگامی که روی آن حباب زد و کمی خودش را گرفت آن را برگردانید.
9- طرف دیگر آن هم که سرخ شد آماده است، با خامه، میوه و … می‌توان آن را تزئین کرد.

0 پاسخ

پاسخ دهید

میخواهید به بحث بپیوندید؟
مشارکت رایگان.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *