دستور پخت شیرینی میکادو زعفرانی

مواد لازم

آرد      یک پیمانه

پودر قند    نصف پیمانه

زعفران آب کرده     نصف فنجان

روغن جامد    یک پیمانه

نان میکادو     چهار ورق

طرز تهیه

_آرد را الک کنید و در یک تابه کمی تفت دهید. سپس روغن را به آن اضافه کرده و خوب مخلوط کنید.

_پودر قند را نیز الک کنید و به آن اضافه کنید. زعفران دم کرده را اضافه کنید و خوب مواد را مخلوط کنید تا یک دست شوند.

_یک ورق میکادو را روی یک سطح صاف پهن کنید و یک لایه از مواد درست شده را روی آن بریزید و آن را صاف و یکدست کنید.

_سپس یک ورق دیگر نان میکادو روی آن بگذارید و دوباره روی آن مواد بریزید.این کار را به قدری ادامه دهید تا مواد و نان شما تمام شود.  لایه‌ی آخر نان باشد بهتر است

_شیرینی را به مدت دو ساعت در یخچال بگذارید تا خودش را بگیرد.پس از اینکه خودش را گرفت کمی از پودر مغزهای مورد علاقه تان روی آن بریزید و آن را با یک چاقوی تیز برش دهید.

0 پاسخ

پاسخ دهید

میخواهید به بحث بپیوندید؟
مشارکت رایگان.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *