طرز تهیه پای سیب

مواد لازم

تخم مرغ              3عدد

آرد                    125گرم

شکر                  110 گرم

روغن مایع           60گرم

شیره نبات یاعسل    20گرم

سیب                  به مقدار لازم

وانیل                 یک چهارم قاشق چایخوری

بکینگ پودر         یک دوم قاشق چایخوری

دارچین               به مقدار لازم

هل                   به مقدار لازم

طرز تهیه پای سیب

سفیده تخم مرغ را با همزن بزنید تا حالت بگیرد، آرام آرام شکر را اضافه کنید. شیره نبات یا عسل را داخل زرده ریخته و با چنگال هم بزنید تا خوب مخلوط شود، روغن مایع را اضافه کرده و سپس وانیل و هل را به سفیده اضافه کنید و با لیسک هم بزنید. پکینگ پودر و آرد را مخلوط کرده و الک کنید و کم کم به سفیده اضافه کنید و به آرامی هم بزنید سپس یک تا دو قاشق از مواد را در کپسول های پای ریخته و سیب و دارچین را روی خمیر بگذارید و قاشق دیگر از مواد روی آن بریزید در دمای 180 درجه فر بگذارید تا پخته شود. میتوانید این کیک را یک تکه هم درسته کنید.

0 پاسخ

پاسخ دهید

میخواهید به بحث بپیوندید؟
مشارکت رایگان.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *