اخبار اقتصادی
اخبار ورزشی
شایعه تا واقعیت
آشپزی
طرز تهیه پای سیب
مواد لازم
تخم مرغ 3عدد
آرد 125گرم
شکر 110 گرم
روغن مایع 60گرم
شیره نبات یاعسل 20گرم
سیب به مقدار لازم
وانیل یک چهارم قاشق چایخوری
بکینگ پودر یک دوم قاشق چایخوری
دارچین به مقدار لازم
هل به مقدار لازم
طرز تهیه پای سیب
سفیده تخم مرغ را با همزن بزنید تا حالت بگیرد، آرام آرام شکر را اضافه کنید. شیره نبات یا عسل را داخل زرده ریخته و با چنگال هم بزنید تا خوب مخلوط شود، روغن مایع را اضافه کرده و سپس وانیل و هل را به سفیده اضافه کنید و با لیسک هم بزنید. پکینگ پودر و آرد را مخلوط کرده و الک کنید و کم کم به سفیده اضافه کنید و به آرامی هم بزنید سپس یک تا دو قاشق از مواد را در کپسول های پای ریخته و سیب و دارچین را روی خمیر بگذارید و قاشق دیگر از مواد روی آن بریزید در دمای 180 درجه فر بگذارید تا پخته شود. میتوانید این کیک را یک تکه هم درسته کنید.
پاسخ دهید
میخواهید به بحث بپیوندید؟مشارکت رایگان.