طرز تهیه مارمالاد زرد آلو با طعم عالی

طرز تهیه مارمالاد زرد آلو

مواد لازم:

  • زعفران آب گرفته غلیظ : دو قاشق غذاخوری
  • زردآلو : یک کیلو
  • پودر ژلاتین : یک قاشق مرباخوری پر
  • شکر : یک کیلو
  • آبلیمو : یک قاشق سوپ خوری
  • گلاب : یک قاشق سوپ خوری

برای ارمالاد باید از زرد آلو های رسیده و شیرین استفاده کرد. زردآلو ها را بعد از شستن، از وسط نصف کرده و هسته های آنها را درآورید. سپس آنها را در دستگاه غذا ساز ریخته تا له شود ولی مراقب باشید تا آب نیندازند. هنگامی که زرد آلوها له شدند، آنها را در ظرفی بریزید و با شکر مخلوط کنید. سپس ترکیب به وجود آمده را روی حرارت بگذارید تا بجوشد و به غلظت مناسب برسد. سپس زعفران آب گرفته را به آن اضافه کنید. در این فاصله میتوانید پودر ژلاتین و هم چنین گلاب را به روش بن ماری روی بخار کتری گرفته و حل کنید. هنگامی که مارمالاد به قوام کافی رسید، آب لیمو را به آن اضافه کرده و آن را از روی حرارت بردارید. بعد از این مراحل گلاب و ژلاتین حل شده را به مارمالاد خود اضافه کرده و خوب بهم بزنید. بعد از اینکه مارمالاد زرد آلوی درست شده خنک شد، میتوانید آن را در ظرف یا شیشه مورد نظرتان ریخته و درب آن را ببندید و در یخچال نگه داری کنید.

0 پاسخ

پاسخ دهید

میخواهید به بحث بپیوندید؟
مشارکت رایگان.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *