اخبار اقتصادی
اخبار ورزشی
شایعه تا واقعیت
آشپزی
دستور پخت کیک شربتی شیراز
مواد لازم
آرد ۱.۵ پیمانه
شکر ۱/۲ پیمانه
روغن مایع ۲/۳ پیمانه
ماست ۲/۳ پیمانه
پودر هل ۱/۲ قاشق چای خوری
گلاب ۱ قاشق چای خوری
عسل یا شربت بار ۱ قاشق چای خوری
بیکینگ پودر ۱ قاشق غذا خوری
تخم مرغ ۳ عدد
مواد لازم شربت :
شکر ۱ پیمانه
آب ۲/۳ پیمانه
زعفران دم کرده ۲ قاشق غذا خوری
گلاب ۲ قاشق غذا خوری
هل ۲-۳ عدد
آبلیمو ۱/۲ قاشق چای خوری
طرز تهیه
_ابتدا شربت را آماده می کنیم، آب و شکر را هم می زنیم روی حرارت میگذاریم تا بجوشد 5 دقیقه که جوشید بقیه مواد را اصافه می کنیم و یک تا دو دقیقه بعد حرارت را خاموش می کنیم و اجازه می دهیم تا خنک شود.
_برای تهیه کیک مواد را از نیم ساعت قبل در دمای محیط میگذاریم فر را روی ۱۸۰ درجه روشن می کنیم تخم مرغ ها ، پودر هل و شکر را ۵ دقیقه با همزن میزنیم تا روشن و حجیم شود.
ماست، روغن مایع، گلاب و عسل را هم اضافه می کنیم و هم میزنیم تا خوب مخلوط شوند.
_آرد، بیکینگ پودر و ۱ پنس نمک را ۳ بار الک کرده و در دو مرحله به مواد اصافه می کنیم و در حد مخلوط شدن با دور کند همزن میزنیم فقط در حدی هم میزنیم که مواد یکدست و کاملا مخلوط شوند.
میتوانید از قالب های سیلیکونی یا قالب کیک شیرازی یا کیک یزدی یا قالب مافین استفاده کنید.
_ مواد را داخل قالب های چرب شده میریزیم و در فر به مدت تقریبا ۲۰ دقیقه با دمای ۱۸۰ میگذاریم و بعد از خارج کردن از فر شربت سرد را روی کیک های داغ میریزیم اجازه میدیم شربت به خورد کیک برود و بعد از قالب خارج می کنیم و به دلخواه تزیین می کنیم.
پاسخ دهید
میخواهید به بحث بپیوندید؟مشارکت رایگان.