دستور پخت کیک شربتی شیراز

مواد لازم

آرد   ۱.۵ پیمانه

شکر    ۱/۲ پیمانه

روغن مایع   ۲/۳ پیمانه

ماست‏    ۲/۳ پیمانه

پودر هل    ۱/۲ قاشق چای خوری

گلاب    ۱ قاشق چای خوری

عسل یا شربت بار   ۱ قاشق چای خوری

بیکینگ پودر    ۱ قاشق غذا خوری

تخم مرغ      ۳ عدد

مواد لازم شربت :

شکر    ۱ پیمانه

آب    ۲/۳ پیمانه

زعفران دم کرده    ۲ قاشق غذا خوری

گلاب      ۲ قاشق غذا خوری

هل     ۲-۳ عدد

آبلیمو    ۱/۲ قاشق چای خوری

 طرز تهیه

_ابتدا شربت را آماده می کنیم، آب و شکر را هم می زنیم روی حرارت میگذاریم تا بجوشد 5 دقیقه که جوشید بقیه مواد را اصافه می کنیم و یک تا دو دقیقه بعد حرارت را خاموش می کنیم و اجازه می دهیم تا خنک شود.

_برای تهیه کیک مواد را از نیم ساعت قبل در دمای محیط میگذاریم فر را روی ۱۸۰ درجه روشن می کنیم تخم مرغ ها ، پودر هل و شکر را ۵ دقیقه با همزن میزنیم تا روشن و حجیم شود.

ماست، روغن مایع، گلاب و عسل را هم اضافه می کنیم و هم میزنیم تا خوب مخلوط شوند.

_آرد، بیکینگ پودر و ۱ پنس نمک را ۳ بار الک کرده و در دو مرحله به مواد اصافه می کنیم و در حد مخلوط شدن با دور کند همزن میزنیم فقط در حدی هم میزنیم که مواد یکدست و کاملا مخلوط شوند.

میتوانید از قالب های سیلیکونی یا قالب کیک شیرازی یا کیک یزدی یا قالب مافین استفاده کنید.

_ مواد را داخل قالب های چرب شده میریزیم و در فر به مدت تقریبا ۲۰ دقیقه با دمای ۱۸۰ میگذاریم و بعد از خارج کردن از فر شربت سرد را روی کیک های داغ میریزیم اجازه میدیم شربت به خورد کیک برود و بعد از قالب خارج می کنیم و به دلخواه تزیین می کنیم.

0 پاسخ

پاسخ دهید

میخواهید به بحث بپیوندید؟
مشارکت رایگان.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *