شیردهی

در زمان شیردهی از خوردن این موادغذایی خودداری کنید

در زمان شیردهی از خوردن این موادغذایی خودداری کنید

دوران شیردهی برای ماداران دوران چالش برانگیزی است زیرا کودک در این دوران تنها از شیر مادر تغذیه می کند و به همین خاطر تغذیه مادر بر روی تغذیه کودک رابطه مستقیم دارد و کودک را به چالش می کشاند. زمانی که کودک گریه می کند مادر وپدر دنبال علت آن هستند،دلیل گریه کودک در ماه های اول ممکن است تغذیه نادرست مادر و تاثیر آن بر روی شیرنوزاد باشد.به هرحال مادران شیرده باید برخی نکات را در این دوران رعایت کنند تا کودک دچار مشکل نشود همچنین با رعایت برخی از این نکات می توانید تاثیرآن به روی نوزادتان را به خوبی متوجه شوید.

 

شیردهی

 

حالا که تصمیم گرفتید به کودک تان شیر دهید با ما تا انتها این مقاله همراه باشید که به شما بگوییم چه نکاتی را باید رعایت کنید:

از شکلات خوردن پرهیز کنید!

شکلات سرشار از تئوبرومین است و در صورت خوردن ، اثر مشابهی با کافئین دارد. گرچه مردم عاشق شکلات هستند ، اما باید هنگام شیردهی مقدار آن را کاهش دهند. اگر احساس می کنید کودک شما بخاطر مصرف شکلات بسیار دمدمی مزاج است ، پس بهتر است از آن خودداری کنید. تنها راه دانستن اینکه چه مقدار شکلات می توانید مصرف کنید پس از مشاهده رفتار کودک است. اگر مادر هر روز بیش از 750 میلی گرم تئوبرومین مصرف کند و از مشکلات خواب رنج ببرد ، ممکن است کودک رفتارهای ناجور و نامنظمی از خود نشان دهد.

 

شیردهی و شکلات

قهوه مخدری برای نوزاد!

قهوه حاوی مقدار زیادی کافئین است و ممکن است مقداری از این کافئین در شیر مادر به وجود بیاید. نوزادان نمی توانند کافئین را مانند بزرگسالان هضم کنند. بنابراین این کافئین اضافی در بدن آنها تأثیر می گذارد که باعث بی خوابی ، تحریک و ایجاد احساس خستگی می شود. وقتی مقدار کافئین زیاد باشد ، می تواند سطح آهن را در شیر کاهش دهد و در نتیجه سطح هموگلوبین را در کودک کاهش دهد. بنابراین بهترین راه حل این است که فقط 2-3 فنجان کافئین در روز مصرف کنید.

 

 

شیردهی و قهوه

مرکبات اسیدی ممنوع!

مرکبات منبع شگفت انگیزی از ویتامین C است، اما این به دلیل اجزای اسیدی آنها می تواند شکم کودک را تحریک کند. از آنجا که دستگاه گوارش آنها نابالغ است ، آنها قادر به مقابله با این اجزای اسیدی نیستند ، و در نتیجه باعث کبودی ، بثورات پوشک ، آبریزش دهان و غیره می شود. گرچه لازم نیست مرکبات را کاملاً از رژیم خود حذف کنید. داشتن روزانه یک گریپ فروت یا پرتقال خوب است. اما اگر تصمیم دارید آنها را کاملاً قطع کنید ، باید غذاهای غنی از ویتامین C مانند آناناس ، پاپایا و انبه نیز داشته باشید.

 

 

شیردهی و اسیدی

 کلم بروکلی فراموش کنید!

اگر روز گذشته برای شام کلم بروکلی خورده اید ، پس نباید تعجب کنید که کودک شما روز بعد دچار مشکلات جسمی شود. سایر غذاهای گازدار مانند پیاز ، کلم ، گل کلم و خیار که بهتر است هنگام شیردهی از آنها اجتناب شود.

 

 

بروکلی و شیردهی

خوردن الکل ممنوع!

از طریق شیر مادر ، الکل از مادر به کودک منتقل می شود و رشد عصبی او را تحت تأثیر قرار می دهد. حداقل باید به مدت دو سال از مصرف الكل به شدت پرهیز كنید. طبق آکادمی اطفال آمریکا ، مصرف الکل باید به مصرف گاه به گاه بیش از 0.5 گرم الکل در هر کیلوگرم وزن بدن مادر محدود شود. مادر پس از دو ساعت یا بیشتر از مصرف الکل می تواند به کودک خود شیر دهد تا غلظت آن در شیر خورده شده را به حداقل برساند. هنگامی که مصرف الکل بالا باشد، ممکن است تجزیه شیر و ترشح شیر کاهش یابد. اگر قصد نوشیدن الکل دارید ، باید دو ساعت صبر کنید و سپس به کودک خود شیر دهید.

 

 

الکل و شیردهی

ماهی با جیوه بالا نخوردید!

اگر ماهی یا غذاهای دیگر با محتوای جیوه بالا مصرف می کنید، این امر در شیر مادر ظاهر می شود. هنگامی که شیر مادر دارای مقادیر بالای جیوه باشد، ممکن است بر رشد عصبی کودک شما تأثیر بگذارد. شما باید ماهی ، حتی کنسرو تن ماهی را کنترل کنید و بیش از دو بار در هفته مصرف نکنید. بهتر است کاملاً از ماهی هایی که جیوه بالایی دارند خودداری کنید.

 

شیردهی

از جوشانده نعناع و مریم گلی پرهیز کنید!

وقتی این گیاهان به مقدار زیاد مصرف شوند ، می توانند تولید شیر مادر را کاهش دهند. بنابراین ، وقتی گیاهانی مانند اینها را می خورید ، میزان شیر را کنترل کنید به ویژه هنگامی که کودک شما در مرحله ای است که بیش از حد معمول به شیر نیاز دارد. برای جلوگیری از تولید شیر ، مادران اغلب پس از قطع شیر از چای نعناع درست می کنند. مریم گلی ، گیاه دیگری است که ممکن است که شیردهی را تحت تأثیر قرار دهد.

 

نعنا و شیردهی

بادام زمینی ممنوع!

تا زمانی که کودک خود را از شیر نگرفتید ، از بادام زمینی پرهیز کنید ، به خصوص اگر خانواده شما سابقه آلرژی به بادام زمینی را دارند. پروتئین های آلرژیک بادام زمینی ممکن است به شیر مادر تولید شده منتقل شده و سپس به کودک برسد. کودک ممکن است به خس خس سینه ، کهیر یا بثورات پوستی مبتلا شود. حتی وقتی فقط چند عدد می خورید ، مواد حساسیت زا ممکن است طی 1-6 ساعت به شیر منتقل شوند.

 

سیر مصرف نکنید!

بوی سیر می تواند بر بوی شیر مادر تأثیر بگذارد. بعضی از نوزادان از آن متنفر هستند بنابراین ، اگر کودک شما هنگام شیر دادن ناراحت کننده است ، ممکن است دلیل آن سیر باشد. بعضی از نوزادان وقتی با بوی شدید سیر مواجه می شوند ممکن است از پستان دوری کنند.

 

برای خوردن محصولات لبنی احتیاط کنید!

برخی از نوزادان ممکن است شیر گاورا تحمل نکنند. وقتی مادر شیر گاو می نوشد ، در این صورت مواد حساسیت زایی وارد شده به شیر مادر کودک را تحریک می کند. پس از مصرف لبنیات ، اگر کودک شما علائمی مانند قولنج و استفراغ را نشان داد ، به این معنی است که باید مصرف آنها را برای مدتی قطع کنید. علائم دیگر که ممکن است به وجود بیاید مشکلات پوستی ، اگزما و مشکلات خواب باشد. کودکانی که لبنیات را تحمل ندارند ممکن است نسبت به سویا حساسیت نشان می دهند. بهتر است به سراغ انواع ارگانیک گوشت ، لبنیات پرچرب و مرغ بروید زیرا آنها هیچ ماده شیمیایی ، هورمون رشد یا آفت کش ندارند.

 

 

 

مراقب ادویه ها باشید!

برخی از نوزادان با غذاهای پرادویه تحریک می شوند ، اما برخی دیگر با آن خوب هستند. فقط یک قطره فلفل کوچک برای صدمه زدن به چند نوزاد کافی است. بنابراین اگر متوجه شدید کودک شما از این کار ناراحت است ، بهتر است مقدار ادویه های غذاییتان را کم کنید.
11.ذرت ممنوع!
حساسیت به ذرت در برخی از نوزادان و کودکان نوپا معمول است. این ممکن است باعث ایجاد بثورات و ناراحتی در نوزادان شود. در صورت مشاهده واکنش های آلرژیک در کودک ، ذرت را از رژیم خود حذف کنید.

گندم نخورید!

یکی دیگر از مشکلات رایج غذایی عدم تحمل گلوتن است. این امر منجر به ایجاد شکم حساس ، مدفوع خونی و احساس گرگرفتگی می شود. مانند سایرغذاها ، با برداشتن گندم از رژیم غذایی می توان از این آلرژی جلوگیری کرد. بسیاری از مادران تمایل دارند بیشتر غذاهایی را که باعث ایجاد مشکل می شوند حذف کرده.

تخم مرغ و صدف میل نکنید!

اگر خانواده شما سابقه آلرژی دارند، این ممکن است احتمال ابتلای شما به کودک را نیز افزایش دهد. اگر فردی در خانواده نزدیک شما به تخم مرغ یا صدف حساسیت دارد ، بهتر است از این غذاها در دوران شیردهی خودداری کنید. حساسیت به تخم مرغ به خصوص آلرژی در برابر سفیده بسیار رایج است.

سوشی

سوشی تا زمانی که ماهی پر جیوه نداشته باشد ایمن است زیرا باکتریهای لیستریا که در غذاهای کم پخته وجود دارند به راحتی از طریق شیر مادر منتقل نمی شوند. با این حال ، اگر قصد دارید هنگام شیردهی سوشی با ماهی کم جیوه بخورید ، به خاطر داشته باشید که نباید بیش از سه وعده در هفته مصرف کنید. ماهی های حاوی جیوه کم ، ماهی آزاد ، تیلاپیا ، پولاک ، قزل آلا هستند.
سخن آخر
نوزاد شما ممکن است فقط به تعداد کمی از این غذاها حساسیت داشته باشد ، یا گاهی ممکن است تحت تأثیر هیچ یک از آنها قرار نگیرد. اکنون که فهمیدید که هنگام شیردهی از چه غذاهایی باید دوری کنید ، ممکن است لازم نباشد که همه آنها را بخورید. با این حال ، بهتر است قبل از برداشتن هر غذایی از رژیم غذایی خود با پزشک خود صحبت کنید. این به این دلیل است که ، به عنوان مثال ، اگر می خواهید از تمام محصولات لبنی اجتناب کنید ، ممکن است باعث عدم تعادل غذایی شود و مجبور شوید برای جایگزینی بهتر به یک متخصص تغذیه مراجعه کنید.

0 پاسخ

پاسخ دهید

میخواهید به بحث بپیوندید؟
مشارکت رایگان.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *