آموزش طرز تهیه خورش ماست

خورش ماست در واقع به عنوان پیش غذا و دسر سرو می‌شود و غذای سنتی استان اصفهان است. این غذا بسیار خوشمزه و طعمی شیرین دارد.

خورش ماست غذای سنتی اصفهان

موادی که در پخت این غذای سنتی استفاده می‌شود عبارتند از: گوشت گردن گوسفند، شکر، پیاز، ماست پرچرپ، زرده تخم‌مرغ، زعفران دم کرده، گلاب، خلال بادام، مغز گردو و ادویه.

این خورش سرد سرو می‌شود. بهتر است این غذا را بعد از پخت 24 ساعت درون یخچال قرار دهید تا خنک شود.

خورش ماست

از خلال بادام، پسته و زرشک میتوانید برای تزئین خورش استفاده کنید.