آموزش طرز تهیه قارچ شکم‌پر

قارچ شکم‌پر

قارچ شکم‌پر

مواد اولیه مورد نیاز:
قارچ، فلفل دلمه‌ای قرمز، لوبیا سبز، پنیر بلوچیز، سیب زمینی، خامه صبحانه، ذرت، نمک و فلفل سیاه.
1- پوست سیب‌زمینی را بگیرید و آن را ریز خرد کنید.
2- داخل قارچ‌ها را خالی کنید.
3- داخل قابلمه آب بریزید و بگذارید تا به جوش آید سپس سیب زمینی را در آن بریزید تا بپزد.
4- سیب زمینی را آبکش کنید و پس از اینکه سرد شد آن را له کنید.
5- به سیب زمینی نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم اضافه کنید تا پوره سیب زمینی درست شود.
6- تابه را روی حرارت ملایم گذاشته و خامه را درون آن بریزید تا گرم شود اما نباید بجوشد.
7- به خامه پنیر بلوچیز، نمک و فلفل سیاه اضافه کنید و مخلوط کنید تا سس یکدستی درست شود.
8- مقداری از سس را برای روی غذا بردارید و مابقی آن را در پوره سیب زمینی بریزید.
9- فلفل دلمه‌ای را با لوبیاسبز به شکل مربعی ریز خرد کنید.
10- داخل تابه روغن ریخته، فلفل دلمه‌ای، ذرت و لوبیا سبز را در آن به مدت 5 – 10 دقیقه تفت دهید.
11- پس از اینکه مواد ترد شد به آن نمک و فلفل اضافه کنید و از روی حرارت بردارید.
12- فر را با دمای 200 درجه سانتی گراد روشن کنید تا گرم شود.
13- داخل قارچ را با مخلوط فلفل دلمه‌ای، ذرت و لوبیا سبز پر کنید.
14- روی مواد داخل قارچ از سسی که درست کرده‌اید بریزید.
15- قارچ را درون فر قرار دهید تا روی آن طلایی شود.
16- غذا آماده است. نوش جان.

0 پاسخ

پاسخ دهید

میخواهید به بحث بپیوندید؟
مشارکت رایگان.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *