آموزش طرز تهیه فیله مرغ استریپس

فیله مرغ استریپس - مرغ استریپس

فیله مرغ استریپس – مرغ استریپس

مواد اولیه مورد نیاز:
فیله مرغ، تخم مرغ، آرد، پودر پاپریکا، پودر آویشن، زردچوبه، پودر فلفل قرمز و نمک.
1- داخل یک کاسه آب، پودر پاپریکا، پودر آویشن، پودر فلفل قرمز، نمک و فیله‌های مرغ را بریزید و به مدت 3 – 4 ساعت در یخچال بگذارید تا مزه‌دار شود.
2- داخل یک کاسه آرد، پودر پاپریکا، پودر فلفل قرمز، پودر آویشن، زردچوبه و نمک بریزید.
3- مواد را با هم مخلوط کنید. زمانی که آرد را می‌چشید باید طعم‌دار شده باشد.
4- فیله مرغ را داخل آرد بزنید تا کامل به آرد آغشته شود.
5- فیله آردی شده را در یک کاسه آب فرو کنید.
6- دوباره فیله را به آرد آغشته و مجدد در آب بزنید.
7- فیله را مجدد در آرد بزنید و با دستتان اطراف فیله را با حرکت سریع و دورانی پولکی کنید.
8- داخل قابلمه روغن بریزید و پس از اینکه روغن داغ شد فیله‌ها را دخل آن سرخ کنید.
9- پس از اینکه فیله‌ها کامل سرخ و طلایی شدند روی یک کاغذ روغنی بگذارید تا روغن اضافی آن گرفته شود.
نوش جان

0 پاسخ

پاسخ دهید

میخواهید به بحث بپیوندید؟
مشارکت رایگان.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *