آموزش طرز تهیه بورک پفی

بورک پفی

بورک پفی

مواد اولیه مورد نیاز برای خمیر بورک پفی:
آرد گندم، تخم‌مرغ، کره، آب و نمک.
مواد مورد نیاز برای مواد میانی:
پنیر سفید، تخم‌مرغ، جعفری ساطوری شده، نمک و فلفل سیاه.
در ابتدا خمیر بورک پفی رو باید درست کنید.
آرد رو 3 بار الک کنید. تخم‌مرغ، کره آب شده، آب، سرکه و نمک را به آن اضافه کرده و ورز دهید.
خمیر را به دو قسمت مساوی تقسیم کرده و بگذارید تا به مدت 20 دقیقه استراحت کند.
روی میز آرد بریزید و با استفاده از وردنه خمیر را باز کنید.
کره را بیرون از یخچال بگذارید تا نرم شود و سپس آن را بر روی خمیر بمالید.
خمیر را تا کنید و دوباره با استفاده از وردنه خمیر رو باز کنید.
تا 5 بار دیگر مرحله کره مالیدن و تا کردن و با وردنه صاف کردن را تکرار کنید.
خمیر دومی را مانند خمیر اولی آماده کنید.
پنیر رو با استفاده از چنگال خرد کنید و به آن جعفری اضافه کنید.
تخم‌مرغ، نمک و فلفل را به آن اضافه کرده و خوب مخلوط کنید.
خمیر رو باز کرده و با استفاده از لیوان قالب بزنید.
داخل خمیر مواد پنیری رو ریخته و دو سر خمیر رو به هم برسانید و با چنگال خمیر را محکم کنید.
خمیرها رو در روغن سرخ کنید و پس از اینکه سرخ شد روی دستمال جذب روغن قرار دهید تا روغن اضافی رو به خود جذب کند.