آموزش طرز تهیه آش رشته

طرز تهیه آش رشته – آش رشته - آش

طرز تهیه آش رشته – آش رشته – آش

مواد اولیه مورد نیاز:
لوبیا چیتی، نخود، عدس، آرد گندم، رشته آش، پیاز داغ، سیر داغ، سبزی آش (جعفری، تره، گشنیز، اسفناج، شوید)، نعنا داغ و کشک.
1- پیاز را خلالی خرد کرده و تفت دهید و به آن زردچوبه اضافه کنید.
2- سیر را خرد کنید و پس از تفت دادن به آن زردچوبه اضافه کنید.
3- لوبیا چیتی و نخود را بپزید.
4- پس از اینکه نخود و لوبیا پخت به آن عدس و سبزی را اضافه کنید.
5- پس از اینکه عدس‌ها کمی پخت مقداری آب به آن اضافه کنید.
6- پیازها و سیرهای سرخ شده را اضافه کنید.
7- در یک لیوان آب سرد، آرد را حل کنید و به آش اضافه کنید و هم بزنید.
8- پس از اینکه رنگ سبزی عوض شد و عدس‌ها نرم شدند که حدودا یک ساعتی زمان می‌خواهد رشته‌ها را از وسط نصف کرده و به آن اضافه کنید.
9- آش را مرتبا هم بزنید. رشته آب را به خود جذب می‌کند پس در صورتی که آب آشتان کم شد به آن آب اضافه کنید تا آش رقیق شود.
10- کشک ساییده شده را کم کم اضافه کنید و هم بزنید تا در آن حل شود.
11- شعله زیر آش را خاموش کرده و صبر کنید تا آش خودش را بگیرد.
12- آش حاضر است. با نعنا داغ، پیاز داغ، سیر داغ و کشک آشتان را تزئین کنید.
نوش جان.

0 پاسخ

پاسخ دهید

میخواهید به بحث بپیوندید؟
مشارکت رایگان.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *