اخبار اقتصادی
اخبار ورزشی
شایعه تا واقعیت
آشپزی
آموزش روش تازه نگه داشتن سیر
1- در هنگام خرید سیر توجه کنید که سیر تازه باشد؛ هر چه سیر تازهتر باشد مدت زمان طولانیتری میتوان آن را نگه داشت.
پیاز سیر نباید جوانهای داشته باشد و باید پوست آن خشک کاغذی باشد.
اگر بوته سیر نرم باشد یه این معنا است که زیاد رسیده و نمیتوان برای مدتی طولانی آن را نگه داشت.
سیرهایی که چروک هستند یا در یخچال نگهداری میشوند را نخرید.
2- پیش از نگهداری سیر باید آن را خشک کنید. خشک کردن سیر قبل از نگهداری موجب میشود طعم و عطر آن غلیط تر و بیشتر شود.
بوته سیر تازه را پس از اینکه شستید در یک محل تاریک و بدون رطوبت به مدت 1 هفته خشک کنید. برای خشک کردن سیر میتوانید آن را از ساقه آویزان کنید.
3- برخلاف تصور بسیاری از مردم سیر را باید در دمای اتاق نگه داشت. قرار دادن سیر در یخچال اصلا روش خوبی نیست؛ زیرا سرد شدن سیر موجب افزایش رطوبت در سیر و رشد کپک میشود و سیر فاسد میگردد.
اگر سیر تازه خرد شده یا پوست کنده دارید آن را داخل یک ظرف درب بسته درون یخچال بگذارید و در اسرع وقت آن را استفاده کنید.
منجمد کردن سیر باعث تغییر طعم سیر میشود.
4- در محلی که گردش هوا در آن خوب است سیر را نگه دارید. سیر را در محلی نگه دارید که دارای تهویه مناسب باشد.
سیر را در یک سبد سیمی، پارچه توری یا کیسه کاغذی نگه دارید.
نگه داشتن سیر در کیسه پلاستیکی یا ظرف درب بسته موجب میشود سیر جوانه یا کپک بزند.
5- بوتهی سیر را در مکانی خشک و تاریک نگه دارید. بهترین مکان برای نگه داشتن سیر، گوشهای از آشپزخانه است که سایهدار باشد و سیر از نور خورشید دور باشد.
با دور نگه داشتن سیر از رطوبت و نور خورشید از جوانه زدن آن جلوگیری میشود.
6- پیش از اینکه بوته سیر را باز کنید تا 8 هفته میتوان آن را نگه داشت اما هنگامی که آن را باز کنید باید سریع مصرف شود.
* در صورت نرم شدن سیر یا سبز شدن گل وسط آن سیر دیگر قابل استفاده نیست و باید آن را دور بیندازید.
پاسخ دهید
میخواهید به بحث بپیوندید؟مشارکت رایگان.