آموزش درست کردن پودر و آب لبو

آب لبو – لبو – آب لبو و لبو

آب لبو – لبو – آب لبو و لبو

طرز تهیه آب لبو:

از آب لبو می‌توان به عنوان رنگ طبیعی در پخت غذا استفاده کرد.
لبو را پوست بگیرید، بشورید و به صورت حلقه حلقه آن را خرد کنید.
لبو را در آب جوش ریخته و بپزید. آب غلیظ شده آن را در قالب‌های کوچک یخ بریزید و داخل فریزر بگذارید تا منجمد شود.
تا چندین ماه می‌توانید از آن به عنوان رنگ طبیعی در غذاهای خود استفاده کنید.

طرز تهیه پودر لبو:

پس از اینکه لبوها را شستید آنها را پوست گرفته و چندین برش بر روی آن با استفاده از کارد بیندازید.
آن را روی بخاری یا درون دستگاه میوه خشک کن بگذارید تا خشک شود.
پس از اینکه خشک شد آن را آسیاب کرده و الک کنید.
پودر لبو را بسته بندی کرده و در یخچال نگه دارید و در مواقعی که می‌خواهید از آن استفاده کنید مانند زعفران کمی آب جوش بر روی آن ریخته و دمش دهید.

0 پاسخ

پاسخ دهید

میخواهید به بحث بپیوندید؟
مشارکت رایگان.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *