طرز تهیه آسان کوکی گردویی

مواد لازم

آرد   ۴۲۵ گرم

کره  ۱۵۰ گرم

روغن  ۵۰ گرم

شیر  ۱۲۵ گرم

پودر قند  ۲۲۵ گرم

تخم مرغ  ۳ عدد

گردو نگینی شده   ۲۰۰ گرم

پودر کاکائو  ۲ قاشق غذا خوری

کشمش   ۱۶۰ گرم

وانیل‏  ۱/۲ قاشق چای خوری

بیکینگ پودر  ۱ قاشق چای خوری

طرز تهیه کوکی گردویی

_ابتدا کره به دمای محیط رسیده را با پودرقند الک شده خوب بزنید تا رنگ آن روشن شود. روغن و بعد تخم مرغ ها را همراه وانیل اضافه کنید و با همزن بزنید.

_شیر را اضافه کنید و بعد آرد الک شده به همراه پودرکاکائو و بکینگ پودر اضافه کنید با قاشق بزنید تا کاملا یکدست شود. در آخر گردو و کشمش را اضافه کنید (هرچقدر گردو بیشتر باشد خوشمزه تر است).

_با اسکوپ بستنی قالب بزنید. روی سینی فر که کاغذ روغنی انداختید با فاصله بچینید چون تغییر شکل می دهد .داخل فر گرم شده با دمای ۱۷۰ درجه ۱۵ تا ۱۷ دقیقه قرار بدهید

_این رسپی حدود ۴۰ عددکوکی به شما می دهد. واقعا خوشمزه است. بافت کیک مانندی دارد و اصطلاحا کوکی به آن می گویند.

0 پاسخ

پاسخ دهید

میخواهید به بحث بپیوندید؟
مشارکت رایگان.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *