دستور پخت جوجه ترش گیلانی

مواد لازم

سینه‌ مرغ کامل    ۱ عدد

گردو     ۱۰۰ گرم

پیاز بزرگ    ۱ عدد

نمک و فلفل و سماق     به مقدار لازم

رب انار یا رب آلوچه     ۱ قاشق غذا خوری

آب نارنج      ۲ قاشق غذا خوری

سبزی خردشده(چوچاق،خالواش وگشنیز)    ۲ قاشق غذا خوری

طرز تهیه

_برای شروع کار ابتدا سینه مرغ رو تمیز کنید و سپس به اندازه دلخواه برش دهید. گردو را هم میکس کنید.

_سبزی ها را کاملا خورد کنید. پیاز را هم رنده کنید،آب پیاز را دور نریزید.

رب انار کباب شما را تیره میکند،اگه دوست ندارید،از رب آلوچه که حالت قرمزی دارد استفاده کنید و یا یک قاشق از ترکیب هردو را استفاده کنید.

_حالا مرغ خرد شده را با سبزی هایی که کاملا خرد شده و پیاز رنده شده و گردو میکس شده ،رب مورد نظر، آب نارنج ، نمک، فلفل و سماق مخلوط کنید و داخل ظرف در بسته چند ساعتی استراحت دهید.

_آب نارنج را از دستور حذف نکنید، چون طعم کباب را مثل طعم کباب های رستورانی میکند.

به سیخ کشیدن کباب

_بعد از استراحت به دو روش میتوانید درست کنید . روش اول که به سیخ بکشید و روی آتش کباب کنید در این روش حرارت باید کم باشد و اصلا باد نزنید. چون به دلیل وجود گردو ممکن است بسوزد و مغز آن خام بماند.

_روش داخل تابه ای هم به این صورت است که، تابه نچسبی را کمی چرب کنید جوجه ها را داخل سیخ چوبی که از قبل حتما چربش کرده اید به سیخ بکشید و داخل تابه گذاشته با حرارت مناسب آن را سرخ کنید.

0 پاسخ

پاسخ دهید

میخواهید به بحث بپیوندید؟
مشارکت رایگان.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *