استیک گوشت با سس قارچ – استیک گوشت

استیک گوشت با سس قارچ – استیک گوشت

مواد اولیه مورد نیاز برای پخت استیک گوشت عبارت است از: گوشت فیله گوساله، فلفل، سیر، رزماری، روغن زیتون.
1- گوشت رو برخلاف بافت گوشت برش دهید.
2- فلفل، سیر و رزماری را خرد کنید و با روغن زیتون به گوشت اضافه کنید.
* روغن زیتون نمی‎گذارد گوشت خونابه پس بدهد و باعث می‌شود لطیف بمونه.
3- گوشت را به مدت 5 – 6 ساعت بگذارید تا استراحت کنه.
4- تابه‌ی چدنی را بر روی حرارت متوسط بگذارید تا داغ شود و به روغن نیازی نیست.
5- هر طرف گوشت را به مدت 5 دقیقه بگذارید تا بپزد همین که رنگش برگشت و سفید شد گوشت را به سمت دیگر برگردانید.
* شما می‌توانید از سس قارچ و پوره سیب زمینی در هنگام سرو این غذا استفاده کنید.

سس قارچ:

کره را در تابه ریخته و روی حرارت بگذارید سپس آرد را داخل آن ریخته و تفت دهید.
یه حبه سیر را ریز کرده داخل مواد بریزید. همین که عطر آن بلند شد شیر را کم کم به آن اضافه کنید و مدام هم بزنید. در همین حین نمک و فلفل را بهش اضافه کنید تا زمانی که غلطت مواد نه خیلی سفت باشد نه خیلی شل.
قارچ رو ورقه‎ای خرد کرده و در کره تفت دهید و به مواد قبلیتان اضافه کنید.

پوره سیب زمینی

سیب زمینی رو آب‌پز کرده و پوست بگیرید و با رنده ریز رنده کنید و به آن کره اضافه کنید.
نمک و فلفل رو به مواد اضافه کرده و سپس شیر به آن اضافه کنید.
جعفری رو ساطوری کرده و به مواد اضافه کنید.
وقتی شیر جذب سیب زمینی شد از روی حرارت بردارید.