گرفتن تلخی آبلیموی تازه

در فصل لیمو ، گرفتن ابلیموی تازه برای برخی خانم ها به علت مشغله کاری امری دشوار است لذا به روش های مکانیکی روی میاورند که بااین روش هسته های لیمو نیز له میشوند و باعث تلخی آب لیمو میشود.

برای رفع این مشکل بعد از گرفتن آب لیمو دو تا سه عدد هویج، بستگی به میزان آبلیمو دارد برای ۱۵ کیلو لیمو ۴ عدد هویج متوسط پوست کنده درسته بندازید داخل لیمو ۲۴ ساعت بماند سپس مخلوط را صاف نمایید، هویج ها تلخی آب لیمو را به خودش می گیرد و بعد از صاف کردن آبلیمو می توانید گوشت لیمو را برای خورشت ها استفاده کنید بدون اینکه نگران تلخی آن باشید.

توجه : در صورتیکه میخواهید اب لیمو را برای مدت طولانی نگهداری نمایید لازم است که شیشه ها را در جای تاریک نگه دارید و بر روی آنها پلاستیک مشکی بکشید.

نکته آخر هیچ موقع آبلیمو و آبغوره و آب نارنج و کلا ترشیجات را داخل ظرف یا بطری های پلاستیکی نریزید چون ترشی آنها باعث اکسیده شدن ظروف و سمی شدن آن ها می شود.

0 پاسخ

پاسخ دهید

میخواهید به بحث بپیوندید؟
مشارکت رایگان.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *