دستور پخت خورش خوش طعم به آلو

مواد لازم

گوشت گوسفندی یا گوساله    ۲۵۰ گرم

پیاز    ۱ عدد

لپه‎     ۱/۲ پیمانه

چوب دارچین    ۱ عدد

به     ۱ عدد

رب گوجه ‌فرنگی   ۲ قاشق سوپ خوری

آلو بخارا      ۱ پیمانه

روغن      به مقدار لازم

نمک و فلفل و زرد چوبه     به مقدار لازم

طرز تهیه خورش به آلو

گوشت را به اندازه های دلخواه خرد کنید. پیاز را نگینی یا خلالی برش دهید. در قابلمه‌ای کمی روغن بریزید و روی حرارت بگذارید. پیاز را در روغن داغ سرخ کنید. سپس گوشت و زردچوبه را هم اضافه کنید و کمی تفت دهید. بعد از افزودن لپه، مقداری آب و چوب دارچين به قابلمه، در آن را بگذارید و حرارت را کم کنید تا مواد خوب بپزند.

به‌ها را به شكل دلخواه برش دهید و با مقداری روغن سرخ كنید و بعد تابه را از روی حرارت بردارید و كنار بگذارید. حدود يك ربع قبل از پخت کامل گوشت، مقداري رب سرخ كنید و همراه آلو و نمك به خورش اضافه كنید.

اگر دوست دارید اجزای خورش مشخص باشند وخيلي له و نرم نباشند. بعد از پخت گوشت، مقداری از آب خورش را روي به‌هاي سرخ شده بریزید و تابه را مجددا روی حرارت بگذارید.

حدود ده دقيقه اجازه دهید تا به هم کمی نرم شود و بپزد. موقع سرو خورش را در ظرف بریزید و به‌ها را به آن اضافه کنید و در کنار پلو و بورانی لبو سرو کنید.

اگر شما دوست داريد خورش خیلی جا افتاده و نرمتر باشد، میتوانيد به‌های سرخ شده را به خورش اضافه کنید تا بيشتر بپزند و بعد سرو كنيد.

0 پاسخ

پاسخ دهید

میخواهید به بحث بپیوندید؟
مشارکت رایگان.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *