تهیه پوره برای کودک

پوره پس از 6 ماهگی کودک یکی از غذاهایی است که میتواند بخورد.اما درتهیه این غذا باید و نباید هایی وجود دارد که در این مقاله قصد برسی آنها را داریم.

طرز تهیه پوره برای غذای کودک

یکی از غذاهایی که پس از 6 ماهگی در کنار شیر مادر مصرف میشود ،پوره است.اکثر کودکان پوره را دوست دارند و از خوردن این غذای کمکی لذت میبرند.برای تهیه پوره میتوانید از مواد یر استفاده نمایید اما قبل از مصرف آن با پزشک کودکتانمشورت نمایید.

هرگز برای تهیه پوره برای کودک از این موارد استفاده نکنید :

تخم مرغ خام

 چای، شیرهای طعم دار و طعم دهنده های حاوی کافئین

 مواد غذایی ادویه دار و طعم دهنده هایی مانند سس رقیق یا غلیظ

 مواد غذایی کم چرب و سرشار از فیبر

 مواد غذایی شور و شیرین

 مغز دانه ها و دانه های خوراکی روغنی

 مواد گوشتی فراوری شده مانند سوسیس و کالباس

 از اضافه کردن نمک و شکر به پوره بپرهیزید.

نکته : برای اینکه دریابید که آن غذا برای کودکتان آلرژی اور است یا نه ، به مدت سه روز آنرا پشت سر هم به وی بدهید تا اگر او را اذیت کرد متوجه شوید.اما قبلش مشورت با زشک را فراموش نکنید.

چند نکته مهم در تهیه پوره :

سبزی و میوه ها را قبل از پخت به خوبی بشویید.

دستگاه غذاساز یا مخلوط کن را کاملا تمیز و استریل کنید. مواد غذایی را همراه با شیر خشک یا شیر مادر داخل آن بریزید.

پوره را داخل قالب مکعبی بریزید و روی آن را با فویل بپوشانید و داخل فریزر قرار دهید.

پوره را هنگام استریل گرم نمایید.

اگر پوره یخ زده آنرا از بسته بندی خارج نموده و داخل یک ظرف در دار به درون فریزر انتقال دهید.

تاریخ تهیه و انقضای آنرا بر روی بسته بندی پوره بنویسید.

این پوره تا یک ماه قابل مصرف است، البته اگر فاصله زمانی تا مصرف کمتر باشد بهتر است.

0 پاسخ

پاسخ دهید

میخواهید به بحث بپیوندید؟
مشارکت رایگان.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *