آموزش پخت اسپاگتی ایتالیایی

مواد لازم

اسپاگتی                   700گرم

گوشت چرخ کرده       500گرم

رب گوجه فرنگی       2قلشق غذاخوری

پیاز بزرگ               1عدد

پنیر موزارلا             به مقدار لازم

فلفل دلمه ای             2عدد

نمک و فلفل              به مقدار لازم

طرز تهیه

_ اسپاگتی را به مدت 7 دقیقه در آب جوش که به آن یک قاشق روغن و یک قاشق نمک اضافه کرده اید بپزید و آن را آبکش کنید و روی آن آب سرد بریزید تا به هم نچسبند.

_ پیاز را سرخ کنید سپس گوشت چرخ کرده را به آن اضافه کنید و کمی تفت دهید تا آب آن گرفته شود. رب گوجه فرنگی، فلفل دلمه ای، نمک و فلفل را به گوشت اضافه کنید و بگذارید گوشت با دو یا سه لیوان آب با حرارت ملایم به مدت یک ساعت بپزد (در صورتی که آب کم بود و گوشت نپخته باشد به آن آب اضافه کنید تا وقتی که گوشت کاملا پخته و آب آن کاملا بخار شود)

_ نصف اسپاگتی ها را در ظرف پیرکس بریزید و روی آن را مایه گوشتی آماده شده را بریزید. روی گوشت را با بقیه اسپاگتی ها بپوشانید و روی اسپاگتی ها را پنیر موزارلا رنده شده بریزید.

_ ظرف را به مدت 20 دقیقه در فر با حرارت 170 درجه سانتیگراد بگذارید تا روی پنیر طلایی رنگ شود.

0 پاسخ

پاسخ دهید

میخواهید به بحث بپیوندید؟
مشارکت رایگان.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *