آموزش طرز تهیه گراتن مرغ

گراتن – گراتن مرغ

گراتن – گراتن مرغ

مواد اولیه مورد نیاز:
سینه مرغ، کدو، پیاز داغ، سیر رنده شده، سیب زمینی، فلفل دلمه‌ای، شیر، آرد گندم، کره، پنیر پارمزان، پنیر پیتزا، پودر آویشن، پودر پاپریکا، زردچوبه، نمک و فلفل.
1- سیب زمینی‌ها را داخل آب بپزید.
2- مرغ‌ها را نیز پخته سپس به تکه‌های ریز خرد کنید.
3- فلفل دلمه‌ای‌ها را خرد کرده و به همراه مرغ، سیر، زردچوبه، آویشن، پاپریکا، نمک و فلفل در تابه با کمی روغن تفت دهید.
4- پس از اینکه رنگ مرغ برگشت حرارت را کم کنید و درب تابه را بگذارید تا مرغ‌ها با حرارت ملایم بپزند.
5- پوست کدو را بگیرید و آن را از وسط دو نیم کنید سپس با روغن سرخ کنید.
6- مرغ را پس از اینکه آب انداخت و پخت درب تابه را بردارید تا آب آن تبخیر شود.
7- سیر با کره را داخل یک قابلمه کوچک بریزید و بگذارید با حرارت ملایم کره آب شود. نیازی به سرخ شدن سیر نیست.
8- به سیر و کره آرد اضافه کنید و با کره مخلوط کنید.
9- یک دوم شیر را به آرد اضافه کنید و با همزن سریع هم بزنید تا مواد با هم مخلوط شده و ترکیب یکدستی حاصل شود.
10- مابقی شیر را هم اضافه کنید و مدام هم بزنید تا قوام بیاد.
11- پس از اینکه قوام آمد پنیر پارمزان رنده شده را به آن اضافه کنید.
* احتیاجی به اضافه کردن نمک نیست زیرا پنیر شور می‌باشد.
12- مجدد سس را مدام هم بزنید و پس از قوام آمدن آماده است.
13- سیب زمینی‌ها را پس از اینکه پخت پوست کنده و حلقه‌ای ببرید.
14- داخل ظرف نشکن را چرب کنید و سیب زمینی‌های بریده شده را داخل ظرف بچینید. هیچ فضای خالی نباید باقی بماند.
* اگر دوست داشتید کمی نمک روی سیب زمینی‌ها بپاشید.
15- پیاز داغ را روی سیب زمینی بریزید سپس دو سوم سس را روی مواد پخش کنید.
16- کدوهای سرخ شده را بچینید سپس مخلوط مرغ و فلفل دلمه‌ای را روی آن بریزید.
17- فر را با دمای 180 درجه سانتی گراد روشن کنید.
18- مابقی سس را روی مواد پخش کرده و روی آن را با پنیر پیتزا کامل بپوشانید.
19- ظرف را به مدت 10 دقیقه داخل فر بگذارید سپس به مدت 5 – 10 دقیقه روی گریل بگذارید تا پنیر پیتزا طلایی شود.

0 پاسخ

پاسخ دهید

میخواهید به بحث بپیوندید؟
مشارکت رایگان.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *