آموزش طرز تهیه نان خامه‌ای

نان خامه‌ای - شیرینی

نان خامه‌ای – شیرینی

مواد اولیه مورد نیاز:
آب یا شیر، آرد، کره، تخم مرغ، بکینگ پودر، وانیل، خامه فرم گرفته برای پر کردن نان و نمک.
1- فر را با دمای 220 درجه سانتی گراد روشن کنید تا گرم شود.
2- آرد، نمک و بیکینگ پودر را با هم مخلوط کنید سپس آن را 3 بار الک کنید.
3- داخل یک شیر جوش نچسب، کره و آب را بریزید و روی حرارت ملایم بگذارید.
* در صورت استفاده از شیر ماندگاری نان خامه‌ای‌ کوتاه‌تر خواهد شد.
4- پس از اینکه آب به جوش آمد و کره ذوب شد آرد را به آن اضافه کنید.
5- به مدت 3 دقیقه ترکیب آرد و آب را مدام هم بزنید تا مخلوطی یکدست به دست آید.
6- خمیر را به یک ظرف دیگر انتقال داده و بگذارید سرد شود.
7- پس از اینکه خمیر سرد شد تخم مرغ را یکی یکی به آن اضافه کنید و با دور کند همزن آن را هم بزنید.
8- در انتها یک خمیر نرم و یکدست خواهید داشت، اگر خواستید کمی وانیل به آن اضافه کنید تا عطر بهتری داشته باشد.
9- روی سینی فر یک کاغذ روغنی انداخته و خمیر را داخل قیف ریخته و شکوفه بزنید.
* باید حرارت فر 220 تا 230 درجه باشد تا داخل خمیر خالی شود و زیاد پف کند.
10- پس از 30 دقیقه که نان کامل پف کرد دمای فر را به 150 درجه سانتی گراد تغییر دهید تا به مدت 10 – 15 دقیقه دیگر بپزد.
11- نان‌ها را از فر خارج کرده و پس از اینکه خنک شدن با استفاده از یک چاقو اراه‌ای نان را از وسط بریده یا انتهای آن را سوراخ کنید و با خامه فرم گرفته داخل آن را پر کنید.
12- می‌توانید با شکلات بن ماری شده نان خامه‌ایتان را تزئین کنید.

0 پاسخ

پاسخ دهید

میخواهید به بحث بپیوندید؟
مشارکت رایگان.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *