آموزش طرز تهیه شیرینی بهشتی

شیرینی – شیرینی بهشتی

شیرینی – شیرینی بهشتی

مواد اولیه مورد نیاز:
آرد سفید، پودر قند، روغن جامد، روغن مایع، وانیل، پودر کاکائو یا زعفران دم کرده و پودر پسته برای تزئین.
1- روغن جامد را در دمای اتاق بگذارید تا نرم شود.
2- پودر قند را الک کنید و به روغن جامد اضافه کنید، هم بزنید تا کاملا سفید و یکنواخت شود.
3- وانیل را اضافه کنید و هم بزنید.
4- آرد را اضافه کنید، هم بزنید تا مواد کامل به خورد هم بروند.
5- خمیر را با دست ورز دهید تا حالت منسجم بگیرد.
6- در انتها روغن مایع اضافه کنید، ورز دهید تا نرم شود.
7- خمیر را نصف کنید به نصف آن زعفران دم کرده یا پودر کاکائو اضافه کنید و نصف دیگر آن را سفید بگذارید.
8- مواد را داخل قیف بریزید و با ماسوره روی کاغذ روغنی شکوفه بزنید و با پودر پسته روی آن را تزئین کنید.
9- فر را با دمای 180 درجه سانتی گراد گرم کنید و خمیرها را به مدت 10 – 12 دقیقه داخل فر بگذارید تا بپزد.

0 پاسخ

پاسخ دهید

میخواهید به بحث بپیوندید؟
مشارکت رایگان.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *