آموزش طرز تهیه دسر شارلوت رویال

دسر شارلوت رویال

دسر شارلوت رویال

شارلوت رویال یک دسر فرانسوی است.
مواد اولیه مورد نیاز:
رولت با طعم دلخواه، کرم باواریا، دراژه شکلاتی، شکلات چیپسی و موز.
1- با توجه به اندازه ظرفتان رولت‌ها را به اندازه‌ی 1 – 1/5 سانتی متر برش بزنید.
2- موزها را اسلایس کنید. می‌توانید به جای موز از توت فرنگی، آناناس و سیب استفاده نمایید.
* می‌توانید به جای استفاده از دراژه از ژله با طعم دلخواه خود استفاده نمایید. ژله را مکعبی خرد کنید و از آن استفاده کنید.
3- کرم باواریا را به همراه موز و دراژه و چیپس شکلاتی داخل یک کاسه ریخته و با کمک یک لیسک مواد را با هم فولد کنید.
4- داخل یک کاسه نسبتا عمیق را با کیسه فریزر یا سلفن بپوشانید. لبه‌های آن باید خارج از کاسه باقی بماند.
5- سپس رولت‌های برش زده را در کنار هم داخل کاسه بچینید. تمام سطح داخلی را با رولت بپوشانید.
6- داخل ظرف را با مخلوط کرم باواریا، موز و دراژه پر کنید.
7-روی کرم را با رولت پوشانده و با لبه‌های کیسه فریزر یا سلفون روی آن را بپوشانید.
8- به مدت 4 ساعت دسر را داخل یخچال بگذارید، سپس از یخچال خارج کرده و در ظرف مورد نظر خود برگردانید.
9- با گاناش و ترافل می‌توانید دسر خود را تزئین کنید.

0 پاسخ

پاسخ دهید

میخواهید به بحث بپیوندید؟
مشارکت رایگان.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *