اخبار اقتصادی
اخبار ورزشی
شایعه تا واقعیت
آشپزی
آموزش طرز تهیه ترشی قارچ
مواد اولیه مورد نیاز:
قارچ تازه، شکر، سیر خرد شده، برگ بو، شوید تازه خرد شده، روغن گیاهی، سرکه سفید، نمک و فلفل.
1- سرکه، سیر، برگ بو، شوید، نمک، شکر و فلفل سیاه را در یک ظرف با هم مخلوط کنید و به مدت 10 دقیقه بگذارید.
2- 2 پیمانه آب داخلش ریخته و بجوشانید.
3- پس از اینکه به جوش آمد حرارت را کم کنید تا به مدت 5 دقیقه آرام بجوشد.
4- روغن را به آن اضافه کنید و از روی حرارت بردارید.
5- آب بگذارید داخل ظرف بجوشد و قارچها را با 3 قاشق غذاخوری سرکه بشویید.
* اگر اندازهی قارچها بزرگ بود آن را خرد کنید.
6- قارچها را داخل آب جوش بریزید تا به مدت 3 دقیقه بجوشد سپس از صافی رد کنید.
7- قارچها را داخل ترکیب سرکهای که درست کردهاید بریزید و به مدت 3 دقیقه بجوشانید.
8- پس از اینکه سرد شد آن را داخل یخچال بگذارید.
پاسخ دهید
میخواهید به بحث بپیوندید؟مشارکت رایگان.