آموزش طرز تهیه آلبالو پلو

آلبالو پلو

آلبالو پلو

مواد اولیه مورد نیاز:
برنج، آلبالو، گوشت چرخ كرده، پياز، زعفران، شكر، نمك و فلفل.
* به جای گوشت چرخ کرده از مرغ هم می‌توان استفاده کرد.
1- برنج را پس از شستن با مقداری نمک خیس کنید.
2- هسته آلبالو را جدا کنید.
3- لابه‌لای آلبالو شکر ریخته و با آب بگذارید روی شعله.
4- 10 – 20 دقیقه پس از به جوش آمدن آب بگذارید بپزد.
* حواستان باشد که سر نرود.
5- پس از اینکه آلبالوها پخت از صافی رد کنید و شربت را کنار بگذارید.
6- برنج را آبکش کنید.
7- پیاز را رنده کنید، به آن گوشت چرخ کرده و نمک اضافه کنید، ورز دهید.
8- از مواد برداشته کوفته ریزه درست کنید و در روغن تفت دهید.
9- کف قابلمه روغن بریزید و برای ته دیگ، نان لواش در ته آن بچینید.
10- مقداری از برنج آبکش شده را داخل قابلمه بریزید.
11- سپس یک لایه آلبالو بعد کوفته ریزه بریزید.
12- به همین روند مواد را بریزید.
13- لابه‌لای برنج زعفران بریزید تا خوشرنگ شود.
14- از شربت آلبالو، 1 – 2 ملاقه روی برنج بریزید.
15- 2 – 3 قاشق غذاخوری روغن مایع روی برنج بریزید و دمی بگذارید تا دم بکشد.

0 پاسخ

پاسخ دهید

میخواهید به بحث بپیوندید؟
مشارکت رایگان.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *