آموزش طرز تهیه آش دوغ

طرز تهیه آش دوغ – آش دوغ - آش

طرز تهیه آش دوغ – آش دوغ – آش

مواد اولیه مورد نیاز:
ماست پرچرب، دوغ محلی، برنج، نخود پخته، تره و گشنیز پاک شده.
1- به مدت 5 – 10 دقیقه ماست را با همزن بزنید.
2- دوغ را کم کم به ماست اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست و شل شود.
3- تخم مرغ را داخل ترکیب دوغ و ماست بریزید و هم بزنید تا تخم مرغ کامل باز شود.
* اضافه کردن تخم مرغ از بریده شدن دوغ در زمان پخت جلوگیری می‌کند.
4- مخلوط را روی حرارت زیاد بگذارید و هم بزنید.
5- برنج خام را اضافه کنید و مدام به مدت 20 دقیقه هم بزنید تا دوغ نبرد.
6- پس از اینکه برنج پخت، با کشیدن قاشق بر روی آش رد قاشق بماند و کم کم شوع به قل زدن بکند شعله را روی حرارت ملایم بگذارید.
7- پس از اینکه آش شروع به قل قل کردن کرد، گشنیز و تره خرد شده را اضافه کنید.
* جعفری داخل این آش نریزد. برخی شوید هم داخل این آش می‌ریزند و می‌توانید از برگ سیر هم استفاده کنید.
8- رنگ سبزی آش که تیره شد نخود را که از قبل پخته‌اید به آن اضافه کنید.
9- نمک را به آن اضافه کنید پس از 15 – 20 دقیقه آش آماده می‌باشد.

0 پاسخ

پاسخ دهید

میخواهید به بحث بپیوندید؟
مشارکت رایگان.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *