چطور طراحی سایت یاد بگیریم

حتما شما هم میدانید که دنیای امروز دنیای دیجیتال است و تمامی موارد و نیازهای ادمی بر پایه اینترنت در حال رفع نیاز است بنابراین نیاز به طراحان سایت نه تنها اهمیت خود را از دست نمدهد ،بلکه روز به روز بر میزان اهمیت این دانش افزوده شده و افرادی که دارای این تخصص هستند از رتبه شغلی بالاتری برخوردار میگردند.برای همین منظور تصمیم گرفتیم برای شما شرح دهیم که چگونه طراحی سایت یاد بگیریم.
اما اگر به عنوان یک فرد مبتدی ،تصمیم دارید وارد این وادی گردید لازم است تا با مسیر پیش رو و مواردی که برای آموزش طراحی سایت نیاز دارید را بدانید تا با آمادگی بیشتری قدم در این راه نهید.
پیش از ورورد به این علم لازم است تا بدانید حداقل 5 تا 6 ماه را باید برای آموزش این حوزه صرف نمایید و وقت بگذارید تا بتوانید برای دریافت پروژه آماده گردید

دوره آموزش فتوشاپ حرفه ای را در آموزشگاه پرتو بگذرانید

چگونه طراحی سایت یاد بگیریم

پیش نیازهایی برای طراحی سایت نیاز است که در ادامه به بیان این موارد میپردازیم:
1. سعی نمایید طراحی سایت را از سنین پایین تر آموزش ببینید .هرچه سن شما کمتر باشد ،تجربیاتی که پیش از ورود به بازار کار بدست خواهید آورد ،بیشتر خواهد بود.
2. آشنایی با زبان انگلیسی تا حدی که مفاهیمی چون کلماتی که در بدنه کدها استفاده میشوند را درک نمایید.کلماتی چون header ,footer ,background ,tag, color و …(میبینید که منظور از آشنایی با زبان انگلیسی به معنای آشنایی تخصصی نیست و درک مفاهیم کلمات کافی است)
3. روحیه مبارز و فکری ریاضی بدین معنی که از حل مسال و مشکلات اذیت و خسته نشوید .علاوه بر این در صورتیکه روحیه جنگجو ندارید بهتر است وارد این عرصه نشوید زیرا در مسیر طراحی سایت و مقابله با کدها نیاز دارید با خطاها و پیدا کردن راه حل برای آن ها دست و پنجه نرم نمایید .

کلاس آموزش حرفه ای ایندیزاین شما را در مسیر طراحی انواع مجله یا کتاب یاری مینماید.

به روز بودن در حوزه برنامه نویسی و طراح سایت بودن از اهمیت بسیاری برخوردار است.در صورتیکه با ابعاد برنامه نویسی و محیط های آن آشنا باشید ،قطعا میتوانید به درستی پا در این مسیر نهید و طراحی سایت برایتان جذاب تر و آسان تر خواهد بود.
برای انتخاب ابزار برنامه نویسی دو نوع انتخاب دارید : text editorها و IDEها.
هر یک از این دو مورد دارای مزایا و معایبی دارند که شما با توجه به نیاز خود میتوانید یکی از این موراد را انتخاب نمایید .

هاست و دامین مناسب :
دامین نام وبسایت شما است که در اکثر مواقع با نام برند شما هم خوانی دارد.هاست میزان بستری است که سایت بر روی آن سوار میشود و شما با استفاده از آن بستر اطلاعات خود را به کاربر نمایش میدهید.

با شرکت در کلاس تخصصی آموزش اتوکد نقشه های معماری دو و یا سه بعدی طراحی نمایید.

ویرایشگرهای کد نویسی :
برای نوشتن کدها نیاز به بستری دارید تا داخل آن کدهای بدنه سایتتان را بنویسید .بدین منظور متیوانید حتی از ادیتور NOTEPAD نیز استفاده نمایید اما دیگر امکاناتی چون تغییر رنگ ،هایلایت ،تشخیص خطا ،فرمت بندی و … خبری نیست.
بنابر سلیقه خود میتوانید یکی از محیط های برنامه نویسی زیر را انتخاب نمایید و پروژه خود را طبق آن پیش ببرید.

دوره آموزش افترافکت قابل برگزاری در بهترین آموزشگاه کامپیوتر تهران : پرتو
• Notepad++
• PhpStorm
• Microsoft Visual Studio
• Adobe Dreamweaver
• NetBeans
• Microsoft Expression Web

نرم افزارهای گرافیکی :
در زمینه فرانت اند یکی سایت ،برنامه نویسی فرانت اند با طراحی رابط کاربری آن تفاوت دارد.بنابراین باید برنامه نویس بتواند طرح گرافیکی که طراح فرانت اند طرح ریزی کرده است را به کد تبدیل نماید .بدین منظور لازم است تا ابتدا ایده و یا طرح مورد نظر مشتری را در یک نرم افزار گرافیکی مانند فتوشاپ پیاده سازی نمایید و پس از تایید طرح آن را به کدها تبدیل نمایید .بدین وسیله سرعت طراحی سایت را افزایش میدهدی و میتوانید در کوتاهترین زمان ممکن یک دمو به مشتری نمایش دهید.

دوره های مونتاژ را در دوره آموزش پریمیر پشت سر بگذارید.

مراحل یادگیری طراحی سایت

مرورگر اینترنتی :
پس از نوشتن کدها نیاز به بستری داریم تا بتوانیم داخل آن کدهای خود را به کاربر عرضه نماییم.بسترهایی مانند فایرفاکس ،گوگل کروم ،اینترنت اکسپلورر و … از جمله بسترهایی هستند که میتوانید کدهای خود را در آن ها اجرا نمایید.

مراحل آموزش طراحی سایت :
حال پس از دانستن پیش زمینه هایی برای ورود به عرصه یادگیری طراحی سایت ،بهتر است با مسیر پیش رویتان آشنا باشید و با چشمی بز پا به این عرصه نهید.اینکه از کجا شروع کنید و چه زبان هایی را لازم است تا آموزش ببینید موضوعی است که در ادامه مطلب بدان خواهیم پرداخت ؛

کلاس آموزش اندروید را در آکادمی پرتو بگذرانید.

مرحله اول : یادگیری html و css
در سال های ابتدایی پیدایش سایت ها ،وبسایت ها از المان های بسیار ساده تشکیل شده بودند.اما تمامی وبسایت ها از گذشته تا به امروز مبتی بر یک چیز بودند.html!
Html زبان نشانه گذاری وب است و اولین چیزی است که لازم است تا آن را فراگیرید.
Html مخفف واژه hyper text language markup است به معنای زبان نشانه گذاری ابرمتن.
از html به عنوان اسکلت و ساختار ابتدایی یک سایت استفاده میشود و باقی اجزا بر روی آن سوار میشوند.پر واضح است که بدون داشتن یک اسکلت ،داشتن مهارت در دیگر موراد هرچند بسیار حرفه ای کاری عبث است .در html از تگ ها استفاده میشود و در واقع با استفاده از تگ ها شما مشخص میکنید که هر مکان از سایت از چه عناصری تشکیل شده باشد و چه خصوصیاتی داشته باشد .
همانطور که در بالا نیز عنوان کردیم ،استفاده از html به تنهایی کافی نیست و در صورت استفاده از html به تنهایی میتوانید یک سایت ساده و با امکانات بسیار ابتدایی را طراحی نمایید .اما امروزه دیگر سایت های ساده کارایی ندارند.لذا نیاز است تا موراد گرافیکی و امکانات بیشتری را بدان اضافه نماییم.اینکه کاربر را جذب میکند ،ظاهر سایت و اصطلاحا واسط کاربری سایت است.بنابراین به ظاهر سایتتان اهمیت دهید.این موضوع با CSS قابلیت اجرا را دارد.شما با استفاده از CSS میتوانید رنگ ،شکل ، استایل ،اندازه و جلوه های تصویری را به محتوای HTML اعمال نمایید .

کلاس آموزشی C#

مرحله دوم BootStrap :
بوت استرپ علمی است که توسط آن میتوانید سایت خود را در دیوایس های مختلف نمایش دهید به گونه ای که جزئیات سایت جابجا نشوند و در محل های یکسانی نمایش داده شوند.به عنوان مثال اگر در نمایش دسکتاپ ،دکمه ای در زیر یک یک اسلایدر است ،در نمایش موبایل نیز این دکمه باید در زیر همان اسلایدر باشد و جابجا نشود.نمایش سایت در دیوایس های مختلف چیزی است که در دوره های بوت استرپ به دانشجویان نمایش داده میشود.

مرحله سوم Php :
در php به منطق برنامه پرداخته میشود .در این مرحله برای یک سایت پردازش ها طراحی میگردند .به همین دلیل نیاز است تا سایت هایی را طراحی نمایید که نیاز کاربر را پردازش نماید.
در حوزه وب برنامه نویسان به دو دسته کلی تقسیم میشوند :
1. گروهی که وظیفه طراحی ظاهر سایت را دارند و به آن ها برنامه نویس سمت کاربر میگویند.client side
2. گروهی که در سمت سرور برنامه نویسی میکنند و منطق برنامه را پیاده سازی میکنند.server side
3. گروهی که در هر دو حوزه کار میکنند و به برنامه نویسان full stack مشهورند.

آموزشگاه ایندیزاین

مرحله چهارم جاوااسکریپت :
پس از یادگیری html و css میتوانید صفحات وب خود را بشکل ایستا طراحی نمایید اما امروزه کمتر سایتی را میابید که صفحات آن ایستا باشند و افراد به دنبال سایتی هستند که با استفاده از آن بتوانند با سایت تعامل داشته باشند.
جاوااسکریپت وظیفه داینامیک نمودن سایت را دارد .جاوااسکریپت زبانی است شی گرا فسطح بالا و تفسیری که از روش های مختلف برنامه نویسی پشتیبانی میکند.
موارد استفاده از جاوا اسکریپت ،استفاده از آن در برنامه نویسی سمت سرور ،اپلیکیشن های موبایل ،اپلیکیشن های دسکتاپ و بازی ها است .خوب این یک زبان همه فن حریف است.دیگر چه میخواهید؟

مرحله پنجم استفاده از cmsها :
شما میتوانید سایت خود را بدون استفاده از کدنویسی و با استفاده از بسترهای آماده ای که cms نام دارند و سیستم مدیریت محتوا به آن ها اطلاق میشود طراحی نمود.یکی از cms های معروف و محبوب ،وردپرس است که در آن میتوانید سایتی داینامیک و واکنش گرا را طراحی نمود.علاوه بر آن میتوانید در صورت استفاده از قالب هایی که برخی امکانات مورد نیازتان در آن به چشم نمیخورد ،با استفاده از کد نویسی و دستکاری در root آن به هدف خود برسید و تغییرات خود را در آن اعمال نمایید.

حال پس از دانستن مواردی که برای طراحی سایت نیاز است ،ممکن است این سوال پیش بیاید که چگونه میتوانیم این موارد را آموزش ببینیم؟
• مطالعه کتب آموزشی
• استفاده از وبسایت های آموزشی
• مشاهده فیلم های آموزشی
• شرکت در دوره های آموزشی
ولی این نکته مهمی است که باید بدانید که بدون تمرین و تکرار و تلاش هیچ یک از موراد فوق به کمک شما نخواهد آمد.


مطالب مرتبط :

آموزشگاه کامپیوتر انقلاب

آموزشگاه فتوشاپ

دوره آموزشی آی سی دی ال

0 پاسخ

پاسخ دهید

میخواهید به بحث بپیوندید؟
مشارکت رایگان.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *