هوس هر خوراکی در بدن به چه معناست

ترش یا شیرین؟تند یا تلخ؟شور یا بی نمک؟تمام علایق غذایی شما به این مواد غذایی میتواند بیانگر یکی از کمبودهای بدن شما باشد.

در این مقاله علت تمایل شما به هر ماده غذایی را مورد بررسی قرار میدهیم

غذاهای تند

تمایل به خوردن غذاهای تند بیانگر نیاز بدن شما به تقابل با بیماری هاست. هوس شما برای خوردن مواد غذایی تند می تواند به معنای هشدار بدن در زمینه نیاز سیستم ایمنی به حمایت و پشتیبانی بیشتر باشد.از آنجاییکه ادویه ها در بدن مفید هستند پس محدودیتی در براورده ساختن نیاز بدن برای ادویه ها ندارید. البته باید نسبت به تهیه غذای تند و ادویه دار سالم اطمینان حاصل کنید.

غذاهای شیرین

هوس مواد غذایی شیرین در بدن نشانگر چندین مورد است.اگر تمایل شدید برای مصرف کیک و شیرینی احساس می کنید، ممکن است با مشکلات گوارشی، خستگی، یا مشکلات خواب مواجه باشید. بنابر پزشکی سنتی چینی، این شرایط به واسطه کمبود انرژی رخ می دهد که به طور مستقیم طحال و معده را تحت تاثیر قرار می دهد. افراد نباید گرفتار براوردن هوس شیرینی گردند زیرا ممکن است در آن واحد این نیاز شما را براورده سازد اما در آینده دوباره این هوس به سراغ شما خواهد امد.

غذاهای شور

اگر تمایل به خوردن مواد غذایی شور نظیر پفک و چیپس دارید این تمایل نیز میتواند بیانگر وجود یک مشکل در بدن شماست.در اصل این بدن ما نیست که نیازمند نمک است در حقیقت کلیه های شماست که این اخطار را به مغز مخابره میکند.فقدان جریان انرژی به کلیه ها به هوس مصرف غذاهای شور منجر می شود. گرفتار شدن در این هوس می تواند به مشکلات مختلف مانند درد مفاصل و خستگی منجر شود. افزون بر این، اشتیاق به مصرف غذای شور از جمله نشانه های استرس محسوب می شود. در این شرایط به جای خوردن چیپس های شور بهتر است راهی دیگر برای از بین بردن استرس خود بیابید.

غذاهای تلخ

همانطور که تمایل به خوردن خوراکی های تلخ چندان شایع نیست اما تمایل به آن نیز نشانگر وجود مشکل نیست.در پزشکی سنتی چینی، هوس خوردن مواد غذایی تلخ با عنصر آتش پیوند خورده و نمادی از انرژی قلب است. باور بر این است که غذاهای تلخ می توانند به دفع حرارت از بدن کمک کنند که این شرایط می تواند خشم، بی ثباتی عاطفی و اضطراب را کاهش دهد.به همین دلیل خوردن غذاهای تلخ برطرف کننده اختلالات روانی شما خواهد شد.

غذاهای ترش

تمایل به خوردن غذاهای ترش ،نیاز شما به اسیدهای چرب را نشان میدهد.اگر به میزان کافی چربی های سالم دریافت نکنید، این شرایط می تواند عدم تعادل در کبد را به همراه داشته باشد که می تواند میل شدید به مصرف غذاهای سرخ شده و چرب را افزایش دهد. عدم تعادل کبد ممکن است به شکل گیری افسردگی، سفتی عضلانی و میگرن نیز منجر شود.

0 پاسخ

پاسخ دهید

میخواهید به بحث بپیوندید؟
مشارکت رایگان.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *