طرز تهیه سالاد مکزیکی

طرز تهیه سالاد مکزیکی


مواد لازم:
کلم پیچ بنفش: ۱/۲ کاسه ماستخوری
کلم پیچ سفید: ۱/۲ کاسه ماستخوری
کالباس: ۳۰۰ گرم
کنسرو ذرت: یک کاسه ماستخوری
سس مایونز: یک کاسه ماستخوری
سرکه: چهار قاشق غذا خوری
شکر: ۱/۲ قاشق غذا خوری
ماست:یک کاسه ماستخوری
نمک و فلفل: به مقدار لازم

طرز تهیه سالاد مکزیکی

  • در ابتدا سس مایونز را به همراه ماست درون ظرفی ریخته و با یکدیگر مخلوط کنید و با یک همزن خوب هم بزنید.
  • نمک، فلفل، شکر و سرکه را به ماست و سس اضافه کنید و دوباره خوب با هم مخلوط کنید. (سس سالاد آماده شده است.)
  • کلم‌ بنفش و کلم سفید را برگ برگ کنید و سپس آن‌ها را به صورت ریز خرد کنید.
  • کالباس ها را نیز خرد کنید.
  • کلم‌هایی که خرد کردید و کالباس ها را با ذرت درون یک کاسه دیگر با هم مخلوط کنید. کمی از ذرت و کالباس‌های خرد شده را برای تزئین نهایی سالاد کنار بگذارید.
  • سس سفیدی که تهیه کردیم را به سالادمان اضافه کنیم و آن را درون یخچال می گذاریم تا خنک شود و سس‌ها به خورد سبزیجات بروند. کمی از سس را هم برای تزئین روی سالاد نگه دارید.
  • بعد از نیم ساعت سالاد را از یخچال در می آوریم و روی سالاد را را با مقدار کمی کالباس و ذرت تزئین می کنیم و کمی سس هم روی آن می ریزیم.
0 پاسخ ها

دیدگاه خود را ثبت کنید

آیا می خواهید به بحث بپیوندید؟
در صورت تمایل از راهنمایی رایگان ما استفاده کنید!!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

©تمامی حقوق متعلق به مجله اینترنتی سرگرمی و تفریحی گیدو می باشد. طراحی سایت توسط ثمینکام