طرز تهیه سالاد مکزیکی


مواد لازم:
کلم پیچ بنفش: ۱/۲ کاسه ماستخوری
کلم پیچ سفید: ۱/۲ کاسه ماستخوری
کالباس: ۳۰۰ گرم
کنسرو ذرت: یک کاسه ماستخوری
سس مایونز: یک کاسه ماستخوری
سرکه: چهار قاشق غذا خوری
شکر: ۱/۲ قاشق غذا خوری
ماست:یک کاسه ماستخوری
نمک و فلفل: به مقدار لازم

طرز تهیه سالاد مکزیکی

  • در ابتدا سس مایونز را به همراه ماست درون ظرفی ریخته و با یکدیگر مخلوط کنید و با یک همزن خوب هم بزنید.
  • نمک، فلفل، شکر و سرکه را به ماست و سس اضافه کنید و دوباره خوب با هم مخلوط کنید. (سس سالاد آماده شده است.)
  • کلم‌ بنفش و کلم سفید را برگ برگ کنید و سپس آن‌ها را به صورت ریز خرد کنید.
  • کالباس ها را نیز خرد کنید.
  • کلم‌هایی که خرد کردید و کالباس ها را با ذرت درون یک کاسه دیگر با هم مخلوط کنید. کمی از ذرت و کالباس‌های خرد شده را برای تزئین نهایی سالاد کنار بگذارید.
  • سس سفیدی که تهیه کردیم را به سالادمان اضافه کنیم و آن را درون یخچال می گذاریم تا خنک شود و سس‌ها به خورد سبزیجات بروند. کمی از سس را هم برای تزئین روی سالاد نگه دارید.
  • بعد از نیم ساعت سالاد را از یخچال در می آوریم و روی سالاد را را با مقدار کمی کالباس و ذرت تزئین می کنیم و کمی سس هم روی آن می ریزیم.
0 پاسخ

پاسخ دهید

میخواهید به بحث بپیوندید؟
مشارکت رایگان.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *