طرز تهیه دسر خوشمزه کیوی و نعناع

مواد لازم

کیوی    ۴ عدد

نعنا     ۴ شاخه

بستنی وانیلی   ۲ فنجان

شکر     ۱.۵ فنجان

آب     ۲.۵ فنجان

ژلاتین    ۲ قاشق سوپ خوری

رنگ خوراکی سبز    دو الی سه قطره

 طرز تهیه

_ابتدا کیوی ها را پوست کنده و خورده می کنیم و به همراه نعناع ها(با ساقه) و شکر و دو فنجان آب روی شعله گاز به مدت ۵ الی ۸ دقیقه میجوشانیم تا شکر در آن کاملا حل شود.سپس نعناع ها را از آن جدا می کنیم.

_پودر ژلاتین را با نصف فنجان آب جوش مخلوط کرده و روی حرارت غیر مستقیم بن ماری می کنیم.

_مخلوط کیوی و شکر را با ژلاتین به وسیله گوشت کوب برقی یا مخلوط کن میکس می کنیم و زمانی که خنک شد دو فنجان بستنی را اضافه کرده و مخلوط می کنیم.

_دسر را در قالب مورد نظر ریخته و به مدت ۴ تا ۶ ساعت در یخچال میگذاریم تا ببندد.

0 پاسخ

پاسخ دهید

میخواهید به بحث بپیوندید؟
مشارکت رایگان.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *