طرز تهیه ترافل شکلاتی ساده

مواد لازم

شکلات تلخ              200گرم

خامه صبحانه            100گرم

وانیل                      نوک قاشق چایخوری

دراژه رنگی              به مقدار لازم

کپسول کاغذی          به مقدار لازم

طرز تهیه ترافل شکلاتی

ابتدا شکلات را با چاقو خرد می کنیم و در ظرف مناسب ریخته با خامه مخلوط می کنیم و ظرف را روی بخار کتری قرار می دهیم (بن ماری) سپس وانیل را اضافه می کنیم. حدود 15 دقیقه زمان لازم دارد تا کاملا یکدست شود.

وقتی مواد یکدست شد صبر می کنیم تا کمی خنک شود و آن را در یخچال قرار می دهیم بعد از 45 دقیقه مواد را از یخچال خارج می کنیم. یک مقدار از مواد را برمی داریم و آن را گرد میکنیم و آن ها را در دراژه های رنگی، کنجد، پودر نارگیل و… می غلتانیم، در کپسول های کوچک قرار می دهیم در انتها ترافل ها را در یخچال می گذاریم تا کمی سفت شود.

0 پاسخ

پاسخ دهید

میخواهید به بحث بپیوندید؟
مشارکت رایگان.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *