طرز تهیه بیسکوییت دارچینی

مواد لازم

کره                 150گرم

پودر قند            150 گرم

آرد                  300گرم

وانیل                نوک قاشق چایخوری

دارچین             1الی2 قاشق مرباخوری

تخم مرغ           1 عدد

بکینگ پودر       نصف قاشق مرباخوری

طرز تهیه بیسکوییت دارچینی

ابتدا کره نرم شده را با همزن کمی بزنید بعد پودر قند الک شده را اضافه کنید و دوباره با دور کند همزن بزنید تا یکدست شود سپس تخم مرغ و وانیل را اضافه کنید و با همزن بزنید. در انتها آرد و دارچین و بکینگ پودر را با هم مخلوط و الک کنید و به مواد اضافه کنید و با دور کند همزن بزنید تا به شکل خرده نان در بیاید و بعد با دست کمی ورز بدهید تا به شکل خمیر درآید و به مدت نیم ساعت در یخچال قرار بدهید.سپس سطح کار را آرد پاشی کنید و خمیر را با وردنه باز کنید و قالب بزنید، داخل قالبی که کاغذ روغنی انداختید قرار دهید به مدت 10 دقیقه داخل یخچال قرار دهید و بعد به مدت 15دقیقه داخل فری که از قبل گرم کردید قرار دهید درجه حرارت فر باید پایین باشد و زمانی که بیسکوییت ها تغییر رنگ دادند از فر خارجشان کنید.

0 پاسخ

پاسخ دهید

میخواهید به بحث بپیوندید؟
مشارکت رایگان.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *