اخبار اقتصادی
اخبار ورزشی
شایعه تا واقعیت
آشپزی
طرز تهیه بیسکوییت دارچینی
مواد لازم
کره 150گرم
پودر قند 150 گرم
آرد 300گرم
وانیل نوک قاشق چایخوری
دارچین 1الی2 قاشق مرباخوری
تخم مرغ 1 عدد
بکینگ پودر نصف قاشق مرباخوری
طرز تهیه بیسکوییت دارچینی
ابتدا کره نرم شده را با همزن کمی بزنید بعد پودر قند الک شده را اضافه کنید و دوباره با دور کند همزن بزنید تا یکدست شود سپس تخم مرغ و وانیل را اضافه کنید و با همزن بزنید. در انتها آرد و دارچین و بکینگ پودر را با هم مخلوط و الک کنید و به مواد اضافه کنید و با دور کند همزن بزنید تا به شکل خرده نان در بیاید و بعد با دست کمی ورز بدهید تا به شکل خمیر درآید و به مدت نیم ساعت در یخچال قرار بدهید.سپس سطح کار را آرد پاشی کنید و خمیر را با وردنه باز کنید و قالب بزنید، داخل قالبی که کاغذ روغنی انداختید قرار دهید به مدت 10 دقیقه داخل یخچال قرار دهید و بعد به مدت 15دقیقه داخل فری که از قبل گرم کردید قرار دهید درجه حرارت فر باید پایین باشد و زمانی که بیسکوییت ها تغییر رنگ دادند از فر خارجشان کنید.
پاسخ دهید
میخواهید به بحث بپیوندید؟مشارکت رایگان.