طرز تهیه بیسکوییت دارچینی

طرز تهیه بیسکوییت دارچینی

مواد لازم

کره                 150گرم

پودر قند            150 گرم

آرد                  300گرم

وانیل                نوک قاشق چایخوری

دارچین             1الی2 قاشق مرباخوری

تخم مرغ           1 عدد

بکینگ پودر       نصف قاشق مرباخوری

طرز تهیه بیسکوییت دارچینی

ابتدا کره نرم شده را با همزن کمی بزنید بعد پودر قند الک شده را اضافه کنید و دوباره با دور کند همزن بزنید تا یکدست شود سپس تخم مرغ و وانیل را اضافه کنید و با همزن بزنید. در انتها آرد و دارچین و بکینگ پودر را با هم مخلوط و الک کنید و به مواد اضافه کنید و با دور کند همزن بزنید تا به شکل خرده نان در بیاید و بعد با دست کمی ورز بدهید تا به شکل خمیر درآید و به مدت نیم ساعت در یخچال قرار بدهید.سپس سطح کار را آرد پاشی کنید و خمیر را با وردنه باز کنید و قالب بزنید، داخل قالبی که کاغذ روغنی انداختید قرار دهید به مدت 10 دقیقه داخل یخچال قرار دهید و بعد به مدت 15دقیقه داخل فری که از قبل گرم کردید قرار دهید درجه حرارت فر باید پایین باشد و زمانی که بیسکوییت ها تغییر رنگ دادند از فر خارجشان کنید.

0 پاسخ ها

دیدگاه خود را ثبت کنید

آیا می خواهید به بحث بپیوندید؟
در صورت تمایل از راهنمایی رایگان ما استفاده کنید!!

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

©تمامی حقوق متعلق به مجله اینترنتی سرگرمی و تفریحی گیدو می باشد. طراحی سایت توسط ثمینکام