طرز تهیه آش اوماج غذای لذیذ آذربایجان شرقی

طرز تهیه اش اوماج

مواد لازم :

  • عدس : 1 پیمانه
  • سبزیجات معطر (ریحان، تره، مرزه) : 250 گرم
  • پیاز : 4 عدد بزرگ
  • کره محلی : 25 گرم
  • آب قلم (دلخواه) : 1لیوان
  • نمک : به مقدار کافی
  • آرد : 2 قاشق غذاخوری
  • زردچوبه : نوک قاشق چایخوری
  • نمک : مقدار کم
  • آب : به اندازه کافی

در یک ظرف گود آرد را با مقدار کمی آب مخلوط کنید تا خمیر سفت بدست آید. سپس به آن مقدار کمی نمک و مقدار کمی زردچوبه اضافه کرده و ورز دهید. بعد از اینکه خمیر آماده شد، به اندازه ی گلوله های کوچکتر از عدس برداشته و در یک سینی بچینید تا خشک شود.

بعد از این مرحله به سراغ پخت آش اوماج میرویم. برای تهیه این آش خوشمزه ابتدا عدس ها را از چند ساعت قبل از شروع خیسانده و سبزی ها را خرد کنید.

پیاز ها را به دو قسمت تقسیم کرده و در یک قابلمه بزرگ و مناسب با مقداری کره در حد یک دقیقه تفت دهید و بعدا به آن زردچوبه و نمک به میزان لازم اضافه کنید. به پیاز ها میتوانید آب قلم یا همان آب معمولی اضافه کرده و بعد از اینکه عدس ها خیس خورد، آنها را داخل ترکیب آب و پیاز بریزید. صبر کنید تا آب به جوش آید. وقتی آب جوش آمد، سبزی های معطر و خرد شده را به همان مواد آش کم کم اضافه کنید. البته شما میتوانید از سبزی های خشک هم در این آش بی نظیر استفاده کنید. سپس حرارت را کم کرده تا عدس ها کاملا پخته شوند و اگر در زمان پخت عدس آب داخل قابلمه به میزان کمی بود  حتما به آن آب جوش اضافه کنید.

بعد از اینکه عدس ها پخته شد، اوماج ها را کم کم به آش اضافه کنید و به طور مداوم آن را هم بزنید تا اوماج ها در قابلمه به همدیگر نچسبند. تا زمانی هم میزنیم که اوماج ها به اندازه کافی باد کنند. حالا  آش آماده است و شما میتوانید آن را در ظرف مورد نظر خود سرو کنید.

0 پاسخ

پاسخ دهید

میخواهید به بحث بپیوندید؟
مشارکت رایگان.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *