دستور پخت کیک شربتی شیراز

دستور پخت کیک شربتی شیراز

مواد لازم

آرد   ۱.۵ پیمانه

شکر    ۱/۲ پیمانه

روغن مایع   ۲/۳ پیمانه

ماست‏    ۲/۳ پیمانه

پودر هل    ۱/۲ قاشق چای خوری

گلاب    ۱ قاشق چای خوری

عسل یا شربت بار   ۱ قاشق چای خوری

بیکینگ پودر    ۱ قاشق غذا خوری

تخم مرغ      ۳ عدد

مواد لازم شربت :

شکر    ۱ پیمانه

آب    ۲/۳ پیمانه

زعفران دم کرده    ۲ قاشق غذا خوری

گلاب      ۲ قاشق غذا خوری

هل     ۲-۳ عدد

آبلیمو    ۱/۲ قاشق چای خوری

 طرز تهیه

_ابتدا شربت را آماده می کنیم، آب و شکر را هم می زنیم روی حرارت میگذاریم تا بجوشد 5 دقیقه که جوشید بقیه مواد را اصافه می کنیم و یک تا دو دقیقه بعد حرارت را خاموش می کنیم و اجازه می دهیم تا خنک شود.

_برای تهیه کیک مواد را از نیم ساعت قبل در دمای محیط میگذاریم فر را روی ۱۸۰ درجه روشن می کنیم تخم مرغ ها ، پودر هل و شکر را ۵ دقیقه با همزن میزنیم تا روشن و حجیم شود.

ماست، روغن مایع، گلاب و عسل را هم اضافه می کنیم و هم میزنیم تا خوب مخلوط شوند.

_آرد، بیکینگ پودر و ۱ پنس نمک را ۳ بار الک کرده و در دو مرحله به مواد اصافه می کنیم و در حد مخلوط شدن با دور کند همزن میزنیم فقط در حدی هم میزنیم که مواد یکدست و کاملا مخلوط شوند.

میتوانید از قالب های سیلیکونی یا قالب کیک شیرازی یا کیک یزدی یا قالب مافین استفاده کنید.

_ مواد را داخل قالب های چرب شده میریزیم و در فر به مدت تقریبا ۲۰ دقیقه با دمای ۱۸۰ میگذاریم و بعد از خارج کردن از فر شربت سرد را روی کیک های داغ میریزیم اجازه میدیم شربت به خورد کیک برود و بعد از قالب خارج می کنیم و به دلخواه تزیین می کنیم.

0 پاسخ ها

دیدگاه خود را ثبت کنید

آیا می خواهید به بحث بپیوندید؟
در صورت تمایل از راهنمایی رایگان ما استفاده کنید!!

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

©تمامی حقوق متعلق به مجله اینترنتی سرگرمی و تفریحی گیدو می باشد. طراحی سایت توسط ثمینکام