دستور پخت خورش خوش طعم به آلو

دستور پخت خورش خوش طعم به آلو

مواد لازم

گوشت گوسفندی یا گوساله    ۲۵۰ گرم

پیاز    ۱ عدد

لپه‎     ۱/۲ پیمانه

چوب دارچین    ۱ عدد

به     ۱ عدد

رب گوجه ‌فرنگی   ۲ قاشق سوپ خوری

آلو بخارا      ۱ پیمانه

روغن      به مقدار لازم

نمک و فلفل و زرد چوبه     به مقدار لازم

طرز تهیه خورش به آلو

گوشت را به اندازه های دلخواه خرد کنید. پیاز را نگینی یا خلالی برش دهید. در قابلمه‌ای کمی روغن بریزید و روی حرارت بگذارید. پیاز را در روغن داغ سرخ کنید. سپس گوشت و زردچوبه را هم اضافه کنید و کمی تفت دهید. بعد از افزودن لپه، مقداری آب و چوب دارچين به قابلمه، در آن را بگذارید و حرارت را کم کنید تا مواد خوب بپزند.

به‌ها را به شكل دلخواه برش دهید و با مقداری روغن سرخ كنید و بعد تابه را از روی حرارت بردارید و كنار بگذارید. حدود يك ربع قبل از پخت کامل گوشت، مقداري رب سرخ كنید و همراه آلو و نمك به خورش اضافه كنید.

اگر دوست دارید اجزای خورش مشخص باشند وخيلي له و نرم نباشند. بعد از پخت گوشت، مقداری از آب خورش را روي به‌هاي سرخ شده بریزید و تابه را مجددا روی حرارت بگذارید.

حدود ده دقيقه اجازه دهید تا به هم کمی نرم شود و بپزد. موقع سرو خورش را در ظرف بریزید و به‌ها را به آن اضافه کنید و در کنار پلو و بورانی لبو سرو کنید.

اگر شما دوست داريد خورش خیلی جا افتاده و نرمتر باشد، میتوانيد به‌های سرخ شده را به خورش اضافه کنید تا بيشتر بپزند و بعد سرو كنيد.

0 پاسخ ها

دیدگاه خود را ثبت کنید

آیا می خواهید به بحث بپیوندید؟
در صورت تمایل از راهنمایی رایگان ما استفاده کنید!!

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

©تمامی حقوق متعلق به مجله اینترنتی سرگرمی و تفریحی گیدو می باشد. طراحی سایت توسط ثمینکام