دستور پخت آش بلغور گندم تبریز

مواد لازم

بلغور گندم       ۱/۲ پیمانه

برنج نیم دانه    ۱/۲ پیمانه

نخود خیس خورده      ۱/۲ پیمانه

سبزی (تره،جعفری،گشنیز،اسفناج،ریحان)      ۵۰۰ گرم

پیاز درشت نگینی خرد شده      ۱ عدد

هویج نگینی خرد شده      ۱ عدد

سیب زمینی کوچک         ۱ عدد

آب               به مقدار لازم

نمک            ۱/۲ قاشق غذا خوری

فلفل سیاه    ۱/۲ قاشق چای خوری

کشک           ۱ شیشه کوچک

طرز تهیه

_نخود از شب قبل خیس خورده را با یک پارچ آب ونمک و زرد چوبه نیم پز می کنیم بعد بلغور وروغن وپیاز نگینی خرد شده را به نخود اضافه می کنید وبه هیچ عنوان آش را هم نزنید چون ته میگیرد .

_وقتی آش بجوش آمد و کمی نخود نیم پز شد هویج و برنج را اضافه کنید.

_بعد از پختن کامل نخود وبقیه مواد آش سیب زمینی نگینی خرد شده را اضافه کنید.

_بعد از پنج دقیقه سبزی آش را اضافه کرده وبعد از بیست دقیقه شعله را خاموش کنید.

_داخل ظرف سرو کشیده وروی آن را مانند آش های دیگر با پیاز داغ ونعنا داغ وکشک تزیین کنید

_میتوانید هویج این آش را حذف کنید.اگر اواسط پخت دیدید آش شما خیلی غلیظ هست کمی آب اضافه کنید. اگر بجای روغن جامد از روغن حیوانی استفاده کنید خیلی خوش طعم میشود.

_می توانید در صورت تمایل در این آش از سیر نیز استفاده کنید.

0 پاسخ

پاسخ دهید

میخواهید به بحث بپیوندید؟
مشارکت رایگان.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *